2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیدم اونایی که خیلی چاق هستن مشکل دارن نه لاغرا دختر خالم خیلی لاغره زودم باردار شد

دیگر هیچکس به فتح نیاندیشید،، دیگر هیچکس به هیچ چیز نیاندیشد،، چه روزگار تلخ و سیاهی،، خورشید مرده بود
نه آخه خیلی لاغر هست یعنی اندام زنانه اصلا انگار نداره  

دیگه داداشت دیده و پسندیده... اندامشو اون باید خوشش بیاد نه شما و مادرتون... مهم اخلاق و شخصیتشه... که حتما خوبه که داداشت خوشش اومده.. حتما دوسش داره حتی اگر دور از جونش تیروئیدم داشته باشه مهم نیست... خیلیا تیروئید دارن.. ب نظرم اصلا درست نیست بگید برو ازمایش بده... 

یکی از دوستای لاغر خودمم عقد کرده ست.. بعد عقد یه پره چاق شد... دختر همسایمون انقدر لاغره ک حد نداره قدشم بلنده خیلی لاغره... 2تا بچه تپلو داره...

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

کمبود وزن و اضافه وزن هردو رو بارداری تاثیر دارن ولی چیز مهمی نیس اگر مشکل تیروئید نداشته باشن. من با کوچکتربن ناراحتی در عرص یهفته میتونم ۵کیلو لاغر شم. قبل اقدام بارداری رفتم دکتر بهم گفت باید از ۴۳ ب ۴۷ برسم ک باخوردن جوانه گندم خدارو شکر اشتهام خوب شد و سعی میکنم ب چیزایی ک ناراحتم میکنه فکرنکنم. دکتر میگفت چون وزنت کمه احتمال زایمان زودرس و سقط هست

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند، قلبشان درد میگیرد، دستانشان میلرزد... ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند، آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
نه آخه خیلی لاغر هست یعنی اندام زنانه اصلا انگار نداره 

ربطی نداره من ۴۷ کیلو بودم موقع ازدواج الان ۵۷ هستم بعد دوتازایمان

این دیگه چ تفسیریه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
آخه دختر خانم ریز نقشه بعد مادر و خواهراش نرمال بودن یعنی اونها هم لاغر بودن وای نرمال ولی ایشون به ...

خب اینجوری که شما میگید یعنی بد قواره س. بستگی داره اندامش باب میل برادرتون باشه یا نه 

منم بشدت لاغربودم الانم خ فرقی نکردم زودم باردارشدم طبیعی هم زایمان کردم توی خانما و دخترای فامیلمونم فقط من لاغربودم همه تپلی.  تیروییدمم بارهااز دادم درست زود کم خونی و کمبودکلسیم و ویتامین د هم ندارم خداروشکر . رنگ پوستمم روشنه

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
خب اینجوری که شما میگید یعنی بد قواره س. بستگی داره اندامش باب میل برادرتون باشه یا نه 

برادرم دخترهای زیادی رو دید که از نظر ما مشکلی نداشتن ولی نمی پسندید اما یه نفر این دختر خانم رو بهش معرفی کرد داداشم هم قبول کرد باید بگم بله کاملا بدقواره هست متاسفانه  

آخه دختر خانم ریز نقشه بعد مادر و خواهراش نرمال بودن یعنی اونها هم لاغر بودن وای نرمال ولی ایشون به ...