2777
2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 30 پست

عزیزم اگر اشتباه نکنم خوردش شیر برای بزگسالان حرامه .. ولی تو میتونی شیرت رو فریز کنی بعدا بدی ب بچت .. کیسه مخصوص شیر بگیر یا سرنگ های بزرگ ... تو دفترچه ای ک بیمارستان بهتون داده هست اطلاعات فریز کردن و گرم کردن دوبارش .. 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
شیری ک دوشیدم و بچم نمیخوره را بخورم ،شیر خودمو ،👌😂😂

برای چی اخه 😂😂😂😂😂😂😂

اه نخوری😂😂😂😂مثلا بخوری میره تو شکم بچه  😂😂😂

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا من تست کردم نه بو داره،طعمشم بد نبود😁😁😁ولی مثلا نتونستم هنوز با خودم کنار بیام ک بخورم یا نه

آییی من حتی نتونستم بچشم ببینم چ مزه ای😂😂😂😂

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤
عزیزم اگر اشتباه نکنم خوردش شیر برای بزگسالان حرامه .. ولی تو میتونی شیرت رو فریز کنی بعدا بدی ب بچت ...

فیریز کردم یه سری ولی اخه کیسه های ذخیر شیرم گرونه خدایی چهارتاش20هزار تومن ،هرسری ک شیرمو میریزم دلم یهدحالی میشه،میگم کاش میدادم شیرخوارگاه ولی نداره تو شهرمون شیرخوارگاه

فیریز کردم یه سری ولی اخه کیسه های ذخیر شیرم گرونه خدایی چهارتاش20هزار تومن ،هرسری ک شیرمو میریزم دل ...

خب بریز دور تا بره منم بدون اغراق شیرم مث دریا بود ی مک ک بچه میزد اینقدر شیرسرازیر میشد ک کل لباسم خیس میشد .. ی کاسه بزرگ میوردم میدوشیدم میریختم دور ... تو هم بریز دور تا بره حالا چ حکمیه حتما استفادش کنی شما هم مثل بقیه .. برو مرکز بهداشت تا با شیردوش برقی برات بدوشن ک سبک بشه کمتر اذیت شی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
مگه هر دفعه چند سی سی میدوشی

اگر شیرش زیاد باشه ی کاسه آبگوشتی میشه

خب بریز دور تا بره منم بدون اغراق شیرم مث دریا بود ی مک ک بچه میزد اینقدر شیرسرازیر میشد ک کل لباسم ...

شما ساکن کدوم شهرید گلم،؟بخدا کاش مرکز بهداشت ماهن همینطور بود