2777
2789

عاقا باباهای شماهم. یچیزی رو ششصد. دفعه تعریف میکنن واستون؟؟

تو همشونم قهرمان خودشونن؟؟

خاطرات سربازی رو چن بار واستون دوره کردن

باباهای شماهم تو جوونی پیش دوستاشون پاک دامن ترین بودن

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامانم این مدلیه.تازه میخاد بگه رفتم دکتر از صبحش و صبحانش تا زمان خوابش تعریف میکنه که چی شد قربونش برم الهی

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
خخ اره

وااای مغزم سوت کشید وقتی شروع میکنه تموم نمیشه 

اصن نمیبینه سرم تو گوشیه همینجوری تند تند داره میگه😂😂😂

دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟        دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟    این نبض زندگی ... بی وقفه می زند!               فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...!         دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ...      طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
نع

خوش بحالت

بله بابای من یک خاطره رو بیست بار از زاویه های مختلف تعریف میکنه😂😂😂😂😂

خصووووووصا دوران جبهشو😂😁😀

تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...

بابایه من کلا پر حرفه😥😥😥

خیلی تعریف میکنه از خاطراتش اکثرا هم تکراری نیستن

تعجب میکنم ازین همه اتفاق😁

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
فقط اونجاش که میگن مامانت عاشق من شده بود😂😂😂😂😂

بابام میگه اگر من نبودم مامانت هیچوقت شوهر گیرش نمیومد قدرمو نمیدونه  

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

نه کلا خاطراتش رو انقدر بامزه و شیرین تعریف میکنه فقط میخندیم اصلا هم تلاش نمیکنه خودشو قهرمان نشون بده واقعیت رو با طنز میگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

کنترل تی وی میگیره دستش میخابه وقتی هم ک از دستش میکشمـ میگ عه داشم نگاه میکردم؛ کلا کنترل نباشه خابش نمیبره

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
وااای مغزم سوت کشید وقتی شروع میکنه تموم نمیشه  اصن نمیبینه سرم تو گوشیه همینجوری تند تند داره ...

😍🤣😂😀اره فداش بشم‌من عاشق بابام‌ماهه

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍