عاقا باباهای شماهم. یچیزی رو ششصد. دفعه تعریف میکنن واستون؟؟
تو همشونم قهرمان خودشونن؟؟
خاطرات سربازی رو چن بار واستون دوره کردن
باباهای شماهم تو جوونی پیش دوستاشون پاک دامن ترین بودن
دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
وااای مغزم سوت کشید وقتی شروع میکنه تموم نمیشه اصن نمیبینه سرم تو گوشیه همینجوری تند تند داره ...
عزیزم خدا حفظش کنه
دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
دیدی که سخت نیست ... تنها بدون من؟ دیدی که صبح می شود ... شبها بدون من ؟ این نبض زندگی ... بی وقفه می زند! فرقی نمی کند ... با من ... بدون من ...! دیروز گرچه سخت ... امروز هم گذشت ... طوری نمی شود... فردا بدون من ...!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کنترل تی وی میگیره دستش میخابیده وقتی هم ک از دستش میکشمـ میگ عه داشم نگاه میکردم؛ کلا کنترل نباشه خ ...
آخی مثه بابا ی منه.
امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین
بابا رو بیخیال من از بس خاطرات سربازی شوهرمو شنیدم از برم...وقتی شروع میکنه بگه میگم همونی که....میگ ...
اده بخدا. کاش جدید بگه
هم میاد بگه. من سریع کاملشو میگم روشو اونوری میگه با لحن مخصوص خودش دوباره تعریف میکنه انگار واسه مامانم. داره میگه😂😂😂😂
وای طفلک بابای منم اینجوره نظامیه هی از دوران خدمتش تعریف میکنه انقد تعریف میکنه و همیشه هم طبق معمول قهرمان خودشه و همیشه هم چک زده ب فرماندش و حرف فرماندشو گوش نداده یا ریخته سر دزدا تنها بردتشون اصن ی وضعی ها برای شوهرمم تعریف میکنه شوهرمم هی تایید میکنه😝😝😝
خدا نکنه یک سوال بپرسی کل دو سال رو میخان تعریف کنن😂
حال برا شوهر من 15ماه بود زیاد نبوده....ولی سه ساله داره میگه...ولی خدایی بعضیاشون باحالن....حالا میبینه من دیگه میدونم...مامانمو گیر بیاره شروع میکنه ل تعریف🙉🙉🙉🙉🙉
وای طفلک بابای منم اینجوره نظامیه هی از دوران خدمتش تعریف میکنه انقد تعریف میکنه و همیشه هم طبق معمو ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
تاوان حرفهایی که نمیتوانیم بزنیم موهای سفیدی است که لابه لای موهایمان داریم...به همه می گوییم ارثیست...به قول هاینریش بل درد دارد وقتی ساعتها مینشینی و به حرفهایی که هیچ وقت قرار نیست بگویی. فکر میکنی...
اینقدر دلم میخواست بابام اینجوری باشه..براش مهم باشیم..عاشق دختر باشه منم عاشقش باشم.. ولی اصلا انگار همچین چیزایی رو ندیده تاحالا
تو خونه ما هروقت یچی میوفته تو گلوی یکی همه حمله میکنن به بهونه اینکه میخوان بزنن پشتش خفه نشهکتکشم میزنن،یبار داداشم داشت لگد میزد تو پام*********** با تو آرومم ..تو یه فرشته ای..به تو آدم نمیشه گفت!**************( تیکرم مال افزایش وزن: وزن فعلی===》52 وزن هدف===》58)