2777
2789

دارم ناهار میخورم یه مرد حامله رو تصور کردم دارم بالا میارم🤢

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم ناهار میخورم یه مرد حامله رو تصور کردم دارم بالا میارم🤢

به زایمانش فکر میکنی حست چیه خواهر😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
به زایمانش فکر میکنی حست چیه خواهر😅😅😅

نگووو🙊🤢🤢😷

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
وای حالا بنڟرت طبیعی میزاد یا سزارین 😅😅

ندومبه بزار بیاد توضیح بده😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

@مامان_میثاق1    @فدرابانو    @76sadaf    تا حالا از نزدیک مرد حامله دیده بودین؟🤣🤣🤣🤣🤣🤣باید ازش بپرسم چیکار کرده ما هم از این روش استفاده کنیم دو روزه میر گیر داده😂😂😂😂😂

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩
وای حالا بنڟرت طبیعی میزاد یا سزارین 😅😅

بیچاره بچه چطوراز اون کانال رد شه😢

واقعا كه من قبلاهم توضيح دادم بخاطره عكس پروفايلم اشتباهي مرد زدم ويرايش هم نداره مرسي از همدرديتون واقعا شرمندم كرديد😞😞😞

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
@مامان_میثاق1      @فدرابانو      @76sadaf      تا ...

🤣🤣🤣🤣 اره من کوچیک بودم فکر میکردم سامان و بابام زاییده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واسه همین یه چند وقتی باور داشتم مردا حامله میشن🤣🤣🤣

واقعا كه من قبلاهم توضيح دادم بخاطره عكس پروفايلم اشتباهي مرد زدم ويرايش هم نداره مرسي از همدرديتون ...

میتونستی تو امضانت بنویسی خو

واقعا كه من قبلاهم توضيح دادم بخاطره عكس پروفايلم اشتباهي مرد زدم ويرايش هم نداره مرسي از همدرديتون ...

عریزم راستش منم خجالت میکشیدم..اما دیگه الان همهدمیدونن چون دیگه خیلی تابلو شدم..خجالت نداره به نظرم بهتره سه ماهو بگذرونی بعد بگی.چون ریسکه سه ماه زیاده

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
عریزم راستش منم خجالت میکشیدم..اما دیگه الان همهدمیدونن چون دیگه خیلی تابلو شدم..خجالت نداره به نظرم ...

ممنونم ازلطفت

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال
🤣🤣🤣🤣 اره من کوچیک بودم فکر میکردم سامان و بابام زاییده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واسه همین یه چند ...

تو اعجوبه ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩