2777
2789
تو ک مردی

😅😅😅انشااله به سلامتی زایمان کنی استارتر اونم طبیعی😒😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا مرد باردار از نزدیک ندیده بودم زمونه برعکس شده قبلنا زنا حامله میشدن حیا کجا رفته شکمتو بپوش ...

از کی باردار شده هم خیلی مهمه😅😅😅

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

دوباره مدرسه ها تعطیله هوووووووف😂😂😂😂😂

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
استارتر این سوالت واقعا داغونم کرد😂

فکر کن اونجا نشسته بوده تو دستشویی و تو همون حال طفلک مجبور شده تاپیک بزنه راهنماییش میکردی خوووو سنگدل😅

از کی باردار شده هم خیلی مهمه😅😅😅

من به زنش مشکوکم    

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

حالا چرا قایم شدی بیا بیرون عمو بیا خجالت نکش

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
حالا چرا قایم شدی بیا بیرون عمو بیا خجالت نکش

رفت به باجناقاش پز بارداریشو بده😅😅😅😅

😅😅😅انشااله به سلامتی زایمان کنی استارتر اونم طبیعی😒😒

😁😁😁😁😁😅😅

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/