2777
2789
عنوان

مشاوره ی غیر حضورید لازم دارید آیا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 47 پست
اول یابد دید اصلا مشاوره ی غیر حضوری علمی و مفید هست یا نه ، یا اگه هست برای چه طیف از مشکلاتی 

منم برای همین تاپیک زدم.میخواید؟بنظرتون ب درد کسایی ک درگیرن و هزینه رفتن ب کلینیک ندارن خوبه و پاسخگو هست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برای همین تاپیک زدم.میخواید؟بنظرتون ب درد کسایی ک درگیرن و هزینه رفتن ب کلینیک ندارن خوبه و پاسخ ...

بله هست تازه راحت تر میشه واقعیتا رو گفت بدون خجالت

وقتی تو راغسل میدادندمن باید میمردم 
منم برای همین تاپیک زدم.میخواید؟بنظرتون ب درد کسایی ک درگیرن و هزینه رفتن ب کلینیک ندارن خوبه و پاسخ ...

اگه واقعا بخوای حرفه ای پیش بری به نظرم این روش حرفه ای نیست مگه این که در سطح سوالات خیلی سطحی و راهنمایی و مشاوره باشه ، یا این که توی تاپیک های مختلف نظری داده بشه وگرنه بقیش ببخشید ولی بیش تر جنبه ی خاله و عمه تراپی می گیره ، مگه این که بر اساس یه زیربنای علمی پیش بری

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
به خدا اصلا ریسک نکنین من داروی پدرمو قطع کردم داروی تبریزیان رو دادم که رفتن تو کما

چقدر وحشتناک.باشه چشم.

میشه برام صلوات بفرستین تا باردار باشم...😢😢خیلی وقته منتظرم خدایا....
اگه واقعا بخوای حرفه ای پیش بری به نظرم این روش حرفه ای نیست مگه این که در سطح سوالات خیلی سطحی و را ...

اره فقط در حد یه مشاوره ی سطحی میشه چون ی نفر ک با همسرش مشکل داره حداکثر س جلسه تنها میاد،بقیش باید همسرشم بیاد.اما وقتی تو تاپیک ها میچرخیدم حس کردم اینکار هرچقدرم ک ابتدایی باشه بازم بهتر از هیچیه.و یه کلیتی از زندگی طرف ب دستش میاد،اما اصلا قابل مقایسه نیست با مشاوره ی حضوری و تخصصی،هرچند ک اگ اینکارو شروع کنم براشون پرونده درست میکنم و یه مدل نیمه حرفه ای میدم بهش.اما بازم درجه ی موفقیتش خیلی پایین تر میشه

دوستان این آدی دی:Psh1373@

هر زمانی ک اوکی بودید پی ام بدید من عصر میام میخونم جواب میدم،که یه زمان بندی هم داشته باشیم بدونید کی جواب میدم.

قبل ازین هم ک مشکلتون رو برام تایپ کنید اطلاعاتتون رو بدید:سن. محل زندگی .تعداد فرزند .سن همسر.مدرک تحصیلی خودتون و همسرتون‌و شغل خودتون و همسرتون.