2777
2789

من از دیروز لکه بینی قهو ه ای خیلی کم دارم فقط با دستمال مشخص میشه یعنی لانه گزینیه کسی تجربشو داره

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم 3روزه همین حالتو دارم امروز قطع شد اما من نمیخوام باردار باشم امروز خیلی ترسیده بودم تاپیک زدم اکثرا دعوام کردن و بهم پریدن که چرا بچه نمیخوای. کلی دلم گرفته ازاسترس همش حالت تهوع دارم

منم منتظرم. ۱۰ روز به موعدم مونده

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
دقیقا منم 3روزه همین حالتو دارم امروز قطع شد اما من نمیخوام باردار باشم امروز خیلی ترسیده بودم تاپیک ...

آخی کاش هر چی دلت میخواد بشه ولی من کاش حامله باشم

آخی کاش هر چی دلت میخواد بشه ولی من کاش حامله باشم

ایشالا هرچی از خدا بخوای بهت بده بخدا من اینقد نگرانم هرچی خواهش کردم بچه ها کمکم کنن بیشتر سرکوفت شنیدم ولی خدا خیر بده اونایی رو که سعی کردن آرومم کنن ازخدا میخوام بهترینارو بهشون بده

منم منتظرم تازه ۲ساعت پیش بیبی زدم

روز چندم هستی بی بی چک زدی ؟ من الان میتونم استفاده کنم یا تا موعدم صبر کنم

واقعا؟مطمعنی؟

منم هاله میبینم چن روز از پریت گذشته ؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗