2777
2789
عنوان

زايمان و كورتاژ كردم اخه بچه هام تو شكمم مرده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دكتراگفتن اونارو پوچ كني دوتاش ميمونه اون مرده ها فشار اوردن بهشون

عزیزم امیدوارم زودتر حال روحی وجسمت بهترشه ولی کاش به حرف دکترل گوش نمیدادی

سری بعد باردارشدی اعتنایی نکن به حرفاشون

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

فعلا بفکر خودت باش حسابی به خودت برس ان شاءالله به وقتش خدا دوباره نی نی میزاره تودلت😍

میگمــــــا .....طرف همچیـــن خودش ومیگیــره انگار ترکـــــــــــــــــه😍😁یاشاسین تورک یاشاسین ایران😍👍

عزیزم خیلیا حتی5قلو زایمان کردن یادت نیس اخبار هم نشون داد؟خدادک 4تاشو داده بود خودشم حفظ میکرد کاش امپول نمیزدی اونم تو15هفته ک قلبشون میزده و جسمشون داشته کامل میشده 

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

من هفت هفته سقط باکورتاژکردم...دوماه پیش...دکترم گفت سونونمیخواد...جواب پاتولوژی گرفتم...هنوزپیش دکترنبردم...ضروریه بنظرتون؟

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤