2777
2789
عنوان

هیییییس!مردها نباید بفهمند!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 85 پست

من هیچوقت اینکارارو نکردم نه دردمو پنهون کردم نه ادا روزه گرفتنو در اوردم همیشه پدرم میدونست البته مستقیم نه مامانم بهش میگفت دلش درد میکنه دیگه دوزاریش میفتاد خانوادمم مذهبی بودن اما امروزی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دردزایمان هم بده پریودهم بده ولی وقتی حس مادرانه رومیچشی وقتی باخودت فکرمیکنی که یه موجودزنده داره درون تورشدمیکنه وداره جون میگیره قشنگ ترین حسه.وقتی بعدازاون همه دردزایمان نی نی رومیدن بغلت ومیگن تومادرشی وازشیرت ازشیره جونت بهش بده تاقوت بگیره زیباترین حسه که هیچ مردی نه تجربش میکنه نه درکش میکنه.

نه عزیزم خیلیا اینطوری هستن ک درد پریودی وحشتناکی دارن مثل خودم ک از ماه دوم پریودیم تا دوران عقد زی ...

خداروشکر من جزء دسته دومم و اصلاااا درد ندارم😊

اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویند         چون دغدغه ی مردم این شهر  حجاب است           هر جای جهان مرتبه ی زن بلند است            درکشور من زن مثل میت به حساب است...
بابا من روم نمیشد نوار بهداشتی هم بخرم کهنه داشتم اونارو میشستم روم نمیشد یه جا پهن کنم تو کمد لباس ...

مامان منم این چیزا رو برام تعریف کرده

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من دیشب تازه همون موقع هم پسرم گریه میکرد شیر درست کردم راش بردم تا بخوره

دیگه نمیشه گفت اینم مربوط به جو جامعست شما به همسرت که میتونی بگی مشکلتو ضمنا مادری کردن ربطی به نوع بیماری ودرد نداره من خودم الان یک هفتس سرما خوردم روزای اول که حالم واقعا وحشتناک بدبود سردرد و... اما کارای دخترمو مجبور بودم انجام بدم شیر بدم بهش جاشو عوض کنم حمامش کنم و.... تو پریودی هم وضعم همینتو خونه ی پدری هم میتونید بگین مریضم همین من جلو بخاری دراز مکشیدم هرکسیم چیزی میگفت مامانم میگفت ریضه حالا لازم نبود شرح ما وقعرو به همه بدیم کهمهم منم که استراحتمو میکردم لازمه مگه برادرم جزیاتو بدونه؟

مردا رو هر کاری کنی نفهمن . بعضی زنا شانس دارن ک شوهر گیرشون میاد ک تو پری نوکری زنشون رو میکنن  ...

از اولعادتش باید بدی مردا نمیدونن اکثرا چیه پریودی روزی که پریود میشی دست به سیاهو سفید نزن غذا درست نکن ازش بخواه کمرتو ماساژ بده

منم خودم خیلی درد شدید ندارم ولی اوایل دوران مدرسه خیلی عذاب میکشیدم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
دیگه نمیشه گفت اینم مربوط به جو جامعست شما به همسرت که میتونی بگی مشکلتو ضمنا مادری کردن ربطی به نوع ...

عزیز منظور تصویر بدیه که از پریود تو جامعه هست که باید پنهانی باشه

از اولعادتش باید بدی مردا نمیدونن اکثرا چیه پریودی روزی که پریود میشی دست به سیاهو سفید نزن غذا درست ...

شوهر من از این احساسا نداره ... پری شدم داشتم میمررم برداشته میگ پاشو راه پله رو تمیز کن ..کثیفه ...مرد باید فهمیده باشه خودش .... انقدر تو زندگیم دارم میکشم ک زن داداشم میگ شکسته شدی 

خب خوبه ولی عزیزم هیچوقت فقط ب خودت نگاه نکن🙂🙂🙂

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
مامان منم این چیزا رو برام تعریف کرده

مادرم خیلی روشنفکره ولی در این مورد یادم نمیاد راهنمایی کرده باشه .همیشه از شدت درد به دیوارها چنگ میزدم خلاصه همه میفهمیدن ولی مادرم فقط با نبات داغ و پونه بهشون میگفت چیزی نیست خوب میشه .یه بار بهش گفتم که در حقمون خیلی کوتاهی کردی .میگه اونموقع اونجوری بود ولی نمیدونستم کهنه هاتو تو کمد میزاری و نمدار استفاده میکنی .اگه دختر دار شدم  چشماشو همچین باز میکنم که کوچکترین ضرری از این بابت تهدیدش نکنه .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌

آره درسته خیلی دردناکه... 

دردناک تر این که این درد هارو کشیدم و یه دونه قرص نخوردم حتی...  که مبادا به مادر شدنم در آینده لطمه بخوره!   نزدیک به 10 ساله تحمل کردم و الان که 21 سالمه تو حسرت همین دردم که بدون درد سر بیاد... که نگن داری یائسه میشی... که نگن مادر نمیشی😔

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️