2777
2789
عنوان

هیییییس!مردها نباید بفهمند!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 85 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم بودم قبلا.خیلی درداوره😧

من دیشب تازه همون موقع هم پسرم گریه میکرد شیر درست کردم راش بردم تا بخوره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بزرگش نکرده خیلی وقتها هممون تو این موقعیت ها قرار گرفتیم خصوصا من و آبجیم که ۶ تا برادر داشتیم و پدرمون اما مامان جانمان به برادرامون ❤ گفته بود که همچین چیزی هست و از اون موقع با رعایت ادب و حیای یک خانم همیشه برادرامون و باباجونمون خیلی هوامونو داشتن ❤❤

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نویسندش یه کم قلو کرده،اینجوریم دیگه نیست

نه عزیزم خیلیا اینطوری هستن ک درد پریودی وحشتناکی دارن مثل خودم ک از ماه دوم پریودیم تا دوران عقد زیر نظر دکتر بودم الانم یا قرص فقط سرپام اما خیلیا رو هم دیدم پریود میشن انگار ن انگار فقط یه ذره شاید دل درد بگیرن اونم روز اول 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

بابا من روم نمیشد نوار بهداشتی هم بخرم کهنه داشتم اونارو میشستم روم نمیشد یه جا پهن کنم تو کمد لباس و کتابهام پهن میکردم نه نوری میدید نه خشک میشد خیلی وقتها نم داشت نتیجه اش شد سردی شدید رحمم و ۱۴ پانزده سال لکه بینی و سقط مکرر ... نمیدونم چرا دلسوزترین مادرها هم هوای دختراشونو نداشتن همش چشم غره که مردها نفهمن .چقدر دلم گرفت متنو با دل و جان درک کردم .

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
خیلیا تواین موقعیت ها قرارگرفتم..بزرگش نکرده

بحث بزرگ کردن نیست، مثلا نمونش واسه خودم پیش اومده وقتی سر کلاس درد داری ولی نمیتونی به استاد بگی بابا پریودم بزار برم، اگرم همینجوری پاشی بری که میگه نمره نمیدم

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس