2777
2789
عنوان

هیییییس!مردها نباید بفهمند!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 85 پست
دختر خاله منم اینجوریه بنده خدا هر ماه میره زیر سرم

منم😢😢 دیگه بابام خودش از رنگ و روم میفهمه میگه پاشو بریم دکتر!!

خیییلییی بده ،خیییلییی!! خدایا قراره چند سال دیگه این دردو تحمل کنیم؟؟؟😭😭😭

منتظر معجزه خدام !! دعا کنید برام لطفاااا........
من ک پری میشم طعم شیرم عوض میشھ بچم نمیخورھ جوری ک سینھ ھام پر میشھ درد میگیرھ....کل پایین تنم ھم در ...

جدا ،من شیر خشک میدم ولی دوماه بعد زایمان پریود شدم یه سینم کامل خشک شد اون یکی هم خیلی کم شد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم😢😢 دیگه بابام خودش از رنگ و روم میفهمه میگه پاشو بریم دکتر!! خیییلییی بده ،خیییلییی!! خدایا قر ...

الهی،البته یائسه گی هم شروع یسری مشکلاته مثل بهم ریختن هورمون و چروک شدن پوست و استخون دردو.....

من خودم وقتی پریود میشم پوستم خیلی شفاف میشه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
الهی،البته یائسه گی هم شروع یسری مشکلاته مثل بهم ریختن هورمون و چروک شدن پوست و استخون دردو..... من ...

واااای نهههه، یائسه نشیم که، دردِ تموم شه😂😂😂

آره منم بعدش هم پوستم خوب میشه هم حال روحیم!!

ای وای... چرا همیشه میخواین ثابت کنید زن ها بدختت و بیچاره و طفلی و قابل ترحمن... این حسهایی که نکشت ...

عزیزم من عاااشق زن بودنم، هیچ وقته هیچ وقت دلم نخاسته پسر باشم حتی برا چن لحظه، حتی بچه مم دوس دارم دختر باشه!! پریود شدنم بد نمیدونم ولی دردش برا من واااقعااا طاقت فرساس، قشنگ دو روز اولش یکی دو کیلو وزن کم میکنم😥😥

من هیچوقت اینکارارو نکردم نه دردمو پنهون کردم نه ادا روزه گرفتنو در اوردم همیشه پدرم میدونست البته م ...

یکی از دوستای دبیرستانم میگفت من اینقدر شدیدم باید زیرم یه ملافه بندازم بعد بشینم تو این مواقع ،میگفت  دیگه همه میفهمن از ملافه ی زیرم😅😅😅😅😅

فکر کنم الان همه پریود ن 😁😁😁😁حالا این خوبه من تو ماه رمضون  ایام پریود باید برا سحری پا میش ...

ای واای این واقعا بده ،تو این وضع ادم باید بیشتر به خودش برسه حالا بعضیا مجبورن الکی گرسنگی و تحمل کنن

همه چیو زشت میدونن . نمیدونن که اسیب میرسونن

👌👌👌👌👌

حرفت درسته ولی مگه مردا قراره چیکارت کنن همینکه دوسه روز دم پرت نچرخن و کاری بهت نداشته باشن کافیه د ...

درک کردن فقط این نیست که دم پرت نچرخن .شاید کسی که شما باهاشون طرفین و یا حالاتتون با بقیه فرق میکنه .من خودم شخصا اونقدر حساس میشم که با صدای پلاستیک هم نزدیک گریه کنم .درک کردن فراتر از ایناست 

✌Bi kurdî dijîm u bi kurdî dimrim ✌
میدونستید ک روز جھانی پریود داریم و ایران بھش اھمیت نمیدھ؟؟؟

روز جهانی پریود هم بذارن باز شعور بعضی مردا بالا نمیره

الان روز زن و روز دختر چه گلی بسرم زده. شوهر منکه روز تولد و روز زن و عید نوروز و ... خودش میزنخ به نفهمی اوایل من براش میگرفتم الات دیگه منم نمیگیرم حتی به رومم نمیارم