2777
2789
عنوان

برام گل خاستگاری نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3235 بازدید | 118 پست

برای من دفه اول شیرینی اوردن (چقدرم شیرینیاش تازه بود )برای بله برون با همسری رفتیم هم رفتیم حلقه و گل خریدیم تازه همسرم میگفت گل میخوای چیکار منم گفتم واسه یادگاری اون میگفت ما رسم نداریم منم گفتم ما رسم داریم برای بله برون گل ببریم

واسه آشنایی بیشتر

نه خب برخی همینطورن. برای منم نیاوردن اینا دلیل بی احترامی و خساست و این چیزا نیست. برای منم نه گل نه شیرینی. اما تو بله برون یه دسته گل مصنوعی و دو تا ترد خیلی عالی. حالا بنده خداها سلیقه گل نداشتن. هنوزم ندارن. مهم اخلاقه و انسانیت.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکالی نداره هرچه رسمتون هست بهش بگو 

اینجوری دیگه کدورتی پیش نمیاد

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی

عزیزم برامنم دوجلسه اومدن نیاوردن.فقط شیرینی برا بلهدبرونم یه گل مصنوعی آورد حلقه وروسری رو هم با گل طبیعی تزیین کرده بودن .دراصل دوتا گل آوردن.ناراحت نباش .شوهرمنم اهل گل گرفتن نبود و نیس

هیچی  

پسرا معمولا بلد نیستن این کارا. خانوادش باید راهنماییشون کنه. ما به داداشم میگفتیم هروقت میخواد بره حتی شده یه شاخه گل هم بخره. 

خدایا تو تنها امید منی وقتی راه ها با همه‌ی وسعتشان تنگ میشوند..
کلا دست خالی میان هردفعه

چقدر زشت، آدم يه مهموني معموليم كه ميره ، كمِ كم، يه جعبه شكلات با خودش ميبره، اينا خواستگاري اومدن دست خالي، بدون حتي يه جعبه شيريني؟؟؟!!!! بيشتر رو انتخابت فكر كن

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

داغ دلم تازه کردی رفتم به شوهرم چندتا درشت بار کردم و اومدم

من نه خواستگاری نه بله برون نه عقد نه کوفت و نه زهرمار برام گل نخرید

گل عروسی رو هم به زور گرفتم

گدا گشنه ها 😏😏😏

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹