چند جلسه ست خاستگارم میاد هردفعه دست خالی یعنی من باید حسرت یه دسته گل خاستگاریو به گور ببرم جلسه دیگه ای هم نمونده قراره اگه موافق بودیم بله برونو اجرا کنن
برای من دفه اول شیرینی اوردن (چقدرم شیرینیاش تازه بود )برای بله برون با همسری رفتیم هم رفتیم حلقه و گل خریدیم تازه همسرم میگفت گل میخوای چیکار منم گفتم واسه یادگاری اون میگفت ما رسم نداریم منم گفتم ما رسم داریم برای بله برون گل ببریم
نه خب برخی همینطورن. برای منم نیاوردن اینا دلیل بی احترامی و خساست و این چیزا نیست. برای منم نه گل نه شیرینی. اما تو بله برون یه دسته گل مصنوعی و دو تا ترد خیلی عالی. حالا بنده خداها سلیقه گل نداشتن. هنوزم ندارن. مهم اخلاقه و انسانیت.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم برامنم دوجلسه اومدن نیاوردن.فقط شیرینی برا بلهدبرونم یه گل مصنوعی آورد حلقه وروسری رو هم با گل طبیعی تزیین کرده بودن .دراصل دوتا گل آوردن.ناراحت نباش .شوهرمنم اهل گل گرفتن نبود و نیس
چقدر زشت، آدم يه مهموني معموليم كه ميره ، كمِ كم، يه جعبه شكلات با خودش ميبره، اينا خواستگاري اومدن دست خالي، بدون حتي يه جعبه شيريني؟؟؟!!!! بيشتر رو انتخابت فكر كن
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
میدونی بنظرم باید بهشون بگی اگر مطمعنی خسیس نیستن مثلا من به شوهرم میگفتم چرا شاباش ندادی ومیگفت خوب تو باید بهم میگفتی بدون هیچ غرضی واقعا نمی دونست خودش