2777
2789
عنوان

برام گل خاستگاری نیاوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3234 بازدید | 118 پست
دست خالی اومد؟چقد بده پاشن بیان خواستگاری ادم گل نیارن    

از اینا که زیادن 

ولی حداقل وقتی دارن به توافق می رسن بعد یکی دو جلسه دیگه باید یه تکونی بدن به جیب میارک 

به هر حال خانواده دختر هم هزینه می کنن پذیرایی می کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه من یه بار خونشون رفتم تنها روم نشد مثله اونا دست خالی یه جعبه شیرینی گرفتم بردم هردفعه هم میان ...

بنظرم جواب بله نده بهشون اینا پیرت میکنن،ببخشیدا یا از نظر شعور مشکل دارن یا خسیسن که هر جفتشم برات میشه بلای جون

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

عزیزم خواستگاری که رسمی شد گل باید بیارم اصولا جلسه اول شیرینی میبرن اگه ادامه داشت قضیه گل میارن اگه هیچی هیچی نیاورده ممکنه خسیس باشن

زندگی ورزشکاری       کنکوری.          قالیبافی.  سرم شلوغه ولی تو نی نی سایتم 

نیاوردن گل و شیرینی نهایت بی احترامی هس ب دختر اونم چند جلسه من باشم قبول نمیکنم چنین بیشعوریو

در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀  یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

کلا دست خالی میان هردفعه

نه دیگه اینجوری نمیشه 

ینی تا حالا اصلا شیرینی نیاوردن ؟

معمولا ما رسممونه یک جلسه همون اول میارن 

اگه جواب مثبت بود ک شیرینی رو باز میکنن میخورن ولی منفیزبود شیرینی رو پس میفرستن 

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞