سلام عزیزم من هم لوپوس دارم ولی در حال مقدمات قبل اقدام به بارداری هستم تگه می خوای مامان شی برو پیس دکتر بارداری های پرخطر من خودمم رفتم پیش دکتر زنان زایمان بارداری پرخطر الانم دارم چند تا ویتامین می خورم که ماه بعد اقدام کنیم و همچنین ورزش و یکم تغذیه بهتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نسرین بانو به شما از خطرات بارداری با وجود لوپوس مشاوره دادن؟
بله همه چیو گفتن کلی ازمایش هم دادم برا بارداری کسایی مثل من باید ی تیم پزشکی در طی بارداری و بعد بارداری همراه باشه که خدایی نکرده اتفاقی افتاد ی کاری کنن ولی دکتر زنان گفت که برا لوپوس ا همیشه می گیم ۱/۳ یعنی ۱/۳ همین که هستین ۱/۳ بهبود در بارداری و ۱/۳ حال بدتر می شه و گفتن که بهترین حالت لوپوس خاموش برا بارداری
نسرین بانو به شما از خطرات بارداری با وجود لوپوس مشاوره دادن؟
امیدوارم که این همه مراقبت نتیجه خوبی داشته باشه اخه علاوه بر لوپوس پیوند کلیه هم شده ام ولی تنها چیزی که یادم داد این غول هزار چهره اینکه در لحظه زندگی کن و هیچ وقت غصه فردا و گذشته رو نخور خودتو سرگرم کن تا فکری نیاد بذهنت
نسرین بانو جان الان شما چند هفته هستین؟ تیم پزشکی تون کیا هستن؟
عزيزم من الان ي ماه دارومو دكتر قطع كرده خدا بخواد دي اقدام مي كنيم فعلا باردا نيستم تيم پزشكي هم دكتر زنان كه برا بارداري پر خطر و دكتر روماتولوژيس و دكتر كليه ام اخه پيوند كليه هم شدم