2777
2789
سلام منم لوپوس دارم میخوام اقدام کنم میشه بگی چ داروهایی برات نوشتن؟کدوم شهرید؟

من تبريزم داروهاي خاصي ننوشته البته ي دكتر ديگه رفتم ك گفت ي ازمايش هاي خاص داره ك من نرفتم و ي امپول درست وقتي بتا مثبت شد تزريق مي كنن لوپوسا

سلام عزیزم من هم لوپوس دارم ولی در حال مقدمات قبل اقدام به بارداری هستم تگه می خوای مامان شی برو پیس ...

سلام منم لوپوس دارم تازه فهمیدم شما چند وقته درگیرشین؟

میشه درخواست دوستیمو قبول کنین باهم حرف بزنیم

من خییییلیییی نگرانم خیال میکنم کارم تمومه😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم لوپوس دارم میخوام اقدام کنم میشه بگی چ داروهایی برات نوشتن؟کدوم شهرید؟

سلام منم لوپوس دارم تازه فهمیدم شما چند وقته درگیرشین؟

میشه درخواست دوستیمو قبول کنین باهم حرف بزنیم

من خییییلیییی نگرانم خیال میکنم کارم تمومه😔

سلام منم لوپوس دارم تازه فهمیدم شما چند وقته درگیرشین؟ میشه درخواست دوستیمو قبول کنین باهم حرف بزنی ...

سلام عزيزم الان يازده سال لوپوس دارم  در خدمتم هر سوالي بود بپرس فقط استرس نداشته باش 

سلام عزيزم الان يازده سال لوپوس دارم  در خدمتم هر سوالي بود بپرس فقط استرس نداشته باش

سلام گلم می‌دونم پست قدیمیه میشه جوابمو بدید .من اچanaو antdsnمنفی شده اما esr69وcrpمثبت شده یه دکتر میگه لوپوس یکی میگه چون anaمنفی هست نمیشه گفت لوپوس باردارم هستم تازه فهمیدم از طرفی میترسم دارو بخورم از یه طرف میترسم نخورم موندم چیکار کنم .شما چه فاکتوری داشتید گفتن لوپوس دارید

سلام گلم می‌دونم پست قدیمیه میشه جوابمو بدید .من اچanaو antdsnمنفی شده اما esr69وcrpمثبت شده یه دکتر ...

دكترتون براتون دارو داده 

اگه شك بر لوپوس دارين برين حتما پيش ي دكتر خيلي خوب بارداري پر خطر 

بايد براتون حتما اسلربن و ي سري دارو ها بدن برا لوپوس

دكترتون براتون دارو داده  اگه شك بر لوپوس دارين برين حتما پيش ي دكتر خيلي خوب بارداري پر خطر&n ...

دوتا دکتر دیگه رفتم گفتن به خود ایمنی داریم ولی نمی‌دونیم مشکلت چیه الان موندم حرف کدوم گوش بدم یکی میگه پردینیزولون۵ روزی یکی و هیدروکسی کلروکین سولفات روزی دوتا بخورم اون یکی میگه فقط روزی یکی هیدروکسی کلروکین سولفات بخورم موندم چیکار کنم