2777
2789
عنوان

كيا زن داداش دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 145 پست
الان مدافعین حقوق عروس میان میگن ماخیلی خوشحال میشیم ولی ته دلشون ی چیزه دیگست😂😀

عروس ک خوب باشه خواهرشوهرام دوسشون دارن.

مثل عروس ما که همیشه کنارم بود و هوام رو داره

اينو پرسيدم كه ببينم خواهر شوهر و مادر شوهر من از كدوم سياره ومفتي اومدن رو زمين كه درست شب تولدم كه ...

واییییی....واقعااا...

اینقدر حسود بودن ک دعوا راه انداختن...

دوست دارن؟!

جشن و ایناشو با اونا نگرفت شوهرم...با خانواده خودم ...ولی تو اینستا ک دیدن تبریک گفتن...شاید یا ازت راضی نیستن ...یا ذاتشون خرابه.و حسودن ..یا وضع مالی شون خیلی بد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداش من هم خونه هم ماشین به نام خانمشه ما خیلی خوشحال شدیم یعنی اصلا دخالت نمیکنیم ولی این خانم افسوس نگم بهتره 

فقط اينو بگم ک حرص وطمع وحسادتش از حد گذشته 

خدایا شکرت 🤗

ماشالله در تعجبم این همه خواهر شوهر خوب داریم ولی چرا این همه تاپیک بد .... ماشالله خدا کاشکی از شماها به منم نصیب میکرد حیف که واقعیت با این حرفا فرق داره

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

باپول خودش خرج زنش کرده.نه از من پول گرفته نه با اینکارش ب من ضرر زده

اتفاقا خوشحالم میشم

همیشه اینجور موقع ها ب خودمون بگیم:اگه اختلاف داشتن باهم و همش دعوا مرافع میکردن و زندگی ب کامشون تلخ بود،بهتر بود؟

شوهر منم میدونم اگه داشت همچین کارایی میکرد و انتظار داشتم خانواده شوهرمم همی‌ن طرز فکرو داشته باشن

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله
ماشالله در تعجبم این همه خواهر شوهر خوب داریم ولی چرا این همه تاپیک بد .... ماشالله خدا کاشکی از شما ...

موافقم باهات شديد👍

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
خخخخخ گفت خیلی خوشحال میشن یهو سکته میکنند از خوشحالی حتما به خاطر همون گفته نگید

گفتم  خواهر شوهرم  خوشحال میشه نگفتم مادر شوهرمم خوشحال میشه که 😁  اونو نمیدونم واقعا چون گاهی حسادت میکنه گاهی خیلی با فرهنگ طور رفتار میکنه  پدر شوهرمم قطعا میگه پولاتو دور نریز زن ماشین میخواد چیکار پسنداز کن  ولی خواهر شوهرم واقعا دلش بزرگه  خدا قد دلش بهش بده 

بعضی هاشون.....اما هرکی رو دیدم بدشانسی اینجور بوده......غیرخودم....خخخخخخ......پولاشوهرم همش به نام ...

زن با زن تفاوت داره....چقدر ناراحت شدم که خانم هایی که دیدی اینطور اخلاق هایی داشتن 

عجب خواهرشوهر سلیطه ای هستی😐

نه اتفاقا.....زن داداشم رو خیلی دوست داشتم خیلی .....اما از وقتی به بابام توهین کرده از چشمم افتاده....😥اما هیچی بهش نگفتیم.....من خودم پدر شوهرم یه هزاری خرجم نکرد هیچی نگفتم اما این زن داداشم هرچی پول بابام داره میخواد پارو کنه....با ۱۰۰میلیون و طلا و خرج عقد و عروسی بارش بار نیست😣

چرا حس میکنم خالی میبندین😟😟😟😟😟

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
همتون دارین خالی می بندین از حسودی می ترکین و در ظاهر یه زهر خند می زنید و از زن داداش متنفر می شید

نه ابداً اینجور نیست

کافر همه را به کیش خود پندارد!

چرا براتون عجیبه که کسی حسود و بخیل و خودخواه و کینه‌ای نباشه؟!

برادر آدم خوش باشه تو زندگیش آدم چرا باید غصه بخوره ؟؟؟؟!!!

خداوندا مرا آن ده که آن بیست!  👌 😁