2777
2789
عنوان

كيا زن داداش دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 145 پست

برای داداشم و زنش خوشحال ميشم، چون واقعا زن خوبی داره،ولییییییی اگه برادرشوهرم و جاریم باشن آرزو میکنم هواپیماشون سقوط کنه،آی ام بدجنس

و خداوند "سر" را آفرید تا روی گردن باشد نه در زندگی دیگران 😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم زن داداش هستم  زن داداش ندارم اما با شناختی که از خواهر شوهرم دارم  واااقعا خوشحال میشه  و داداشش رو تشویق میکنه 

البته من شوهرم برام ماشین خرید   خودش گفت که به خانوادش نگم منم نگفتم 

میگیم جهنم...فقط میگیم خیلی خری زنها بهشون زیاد نمیشه اعتماد کرد......حالا یه ماشین طوری نیست تموم ز ...

ینی دوست نداری شوهر خودت برات از این کارا کنه؟؟

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الان مدافعین حقوق عروس میان میگن ماخیلی خوشحال میشیم ولی ته دلشون ی چیزه دیگست😂😀

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

اينو پرسيدم كه ببينم خواهر شوهر و مادر شوهر من از كدوم سياره ومفتي اومدن رو زمين كه درست شب تولدم كه شوهرم سوييچ ماشين بهم داد چنان برخوردي كردن و دعوا راه انداختن كه شاخام زد بيرون

ان شا الله انقد داشته باشن که اینجوری خرج کنن نه اینکه خدای ناکرده برعکس آدم زن میگیره که خوشبختش کنه دیگه.بعدش آدم به خودش میباله که همچین داداش لارجی داره مردی که واسه زنش ماشین بخره واسه خواهرشم خیلی چیزا میخره😄😄😄😄

من خدا را دارم😌
خودم زن داداش هستم  زن داداش ندارم اما با شناختی که از خواهر شوهرم دارم  واااقعا خوشحال می ...

خخخخخ گفت خیلی خوشحال میشن یهو سکته میکنند از خوشحالی حتما به خاطر همون گفته نگید

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

ندارم 

ولی داشته میشم در اینده🤣😁😁😁

درکل خوشحال میشم از دارندگی برادرم

انشالله که همممون اینقدر داشته باشیم برای همسرانمون خرج کنیم 

مامان بابامم خیلی خوشحال میشن مطمعنم مدلشونه کلا هیچی‌برای خودشون نمیخواین فقط بچه هاشون 

اوووف داداشمو که‌نگووووو تک‌ پسر مامانم تک‌عروس داره که رو‌سرش میذارتش 

از الان یک‌تو‌‌نمیتونیم به داداشم‌بگیم چه برسه به عروسمون :)

در مورد همه زن ها نظرتون اینه که نمیشه بهشون اعتماد کرد یا فقط زن هایی که خودتون میشناسید قابل اعتما ...

بعضی هاشون.....اما هرکی رو دیدم بدشانسی اینجور بوده......غیرخودم....خخخخخخ......پولاشوهرم همش به نامم بود خونه خریدیم همه رو بهش دادم و هیچ دونگی به نامم نکردم.....بدشانسی زنا دور برم اینجوری بودن....خصوصا مامانم.....هرچی بابام به نامش کرد نتونست پس بگیره خرج خونه کنه.....خخخخ.....خیلی هم برگشتم بهش....گفتم اینجور نباش فایده ای نداره