2777
2789
عنوان

كيا زن داداش دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4057 بازدید | 145 پست

نميدونم حسم چيه شايد اگه من وضع ماليم خوب نباشه ولى داداشم وضع ماليش خوب باشه و اينكارا رو واسه زنش كنه حسوديم بشه ولى اگه شوهرم منم از لحاظ مالى اوكى باشه واز اينكارا كنه خوشحال ميشم 😬😁😁😁

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال ميشم چون به اين نتيجه رسيدم خوشحالي و خوشبختي آدم هاي ديگه به خصوص خانوادم منجر به خوشحالي و خوشبختي من خواهد شد

تمام تلاشمو ميكنم خوشبختر باشه برادر من طلاق گرفته تبعات طلاقش ناراحتيش مسائلش دامن همه ي اعضاي خونواده رو ميگيره

خدايا شكرت كه كارن و به من دادي

خداروشکر میکنم شایدم ته دلم یه ذره حسودیم شه😈

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

میگیم جهنم...فقط میگیم خیلی خری زنها بهشون زیاد نمیشه اعتماد کرد......حالا یه ماشین طوری نیست تموم ز ...

در مورد همه زن ها نظرتون اینه که نمیشه بهشون اعتماد کرد یا فقط زن هایی که خودتون میشناسید قابل اعتماد نبودن؟

من هرچقدر که داداشم برای زن داداشم هزینه کنه میگم نوش جونش واقعا از ته ته ته ته ته دل خوشحال میشم

اونه که سالها با برادر من زندگی کرده و توی خوشی و ناخوشی و مریضیش بالا سرش بوده و به دادش رسیده

ولی خودم و شوهرم معتقدیم جلوی دیگران کادو ندیم و تابلو بازی درنیاریم که ما فلان چیز داریم بهمان چیز داریم هر جا هم بخوایم بریم بی سر و صدا میریم و… که اگر کسی به هر دلیلی نداره یا نتونه فراهم کنه یا همسرش نخواد که براش فراهم کنه حسرت به دلش نمونه 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

داداش ادم تو زندگیش خوش باشه خوشحالی داره دیگه 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من خوشحال میشم که ببینم داداشم دغدغه مالی نداره که میتونه کادوی خوبی به زنش بده، چون هم خودش احساس خوبی پیدا میکنه، هم اعتماد به نفس خانمش زیاد میشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

کاشکی داداشم یه روز بتونه اینکارو واسه زنش بکنه بچه ها هرکی.میخونه یه آمین بگه😌

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅