2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروزز پریروز یکی گفت تو سایت390 بعد منم همینو گفتم دیشب شنیدم375 شده از بچه ها نپرس برو طلا فروشی

تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
یه تک پوش دارم میخوا بفروشم ده گرمه.از دست مادرشوهر که بهم طعنه میزنه سر جهیزیه.یه حالی ازشون بگیرم ...

طعنه چی میزنه؟ به تک پوشت چه مربوطه؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
بخاطر دیگران بخودت ضرر نزن

از اول اومدن خواستگاری گفتن هر کاری برا عروس اولمون کردیم هر چیزی براش خریدیم برا تو هم انجام میدیم برا عروس اولشون خودم خونشون بودم که لباسشویی اجاق گاز یخچال و تی وی رو براش خریدن اوردن خونه منم گفتم خب برا منم میخرن حتی با شوهرم میرفتیم لوازمو قیمت میکردیم حالا دیروز مادرشوهرم گفته شانس ماست باید همه جهیزیه رو بخریم حق نداری بخریشون از یه طرفم خانپاده شوهرم هیچ کاری برا من نکردن هیچی برام نخریدن اصلا عینه عروس اول نبودم بخدا تا الان نزدیک چهل تومن من جهیزیه خریدم تکپوشی که سر عقد بهم دادن میخوا برم بفروشم بدم لباسشویی ارزونی و به مادرشوهرمم بگم این همون قولی بود که بهم داذین با پول خانوادم نمیخرم چون گفتم دیگه جهیزیه خریدن من تموم شده دیگه چیزی برام نخرین منم باید مثل عروس اولشون باشم 

از اول اومدن خواستگاری گفتن هر کاری برا عروس اولمون کردیم هر چیزی براش خریدیم برا تو هم انجام میدیم ...

از یه طرفم برام سرویس طلا نخریدن میگن برو بدل بخر عهد کردم هیچ طلایی نندازم حتی النگوها خودمم دربیارم تا ابروشون بره 

اخر هفته عروسیمه هیچ شوقی ندارم خدا لعنت کنه مادرشوهرمو که اینجور تو کار پسراش دخالت میکنه بخدا یه قرون خرج نمیکنه شوهرم سرکاره خودش با پول خودش میخوا عروسی بگیره اونوقت مادرشوهر شصت میلیون با پول شوهرم خونشو این تابستون تعمیر کرده الان شوهرم هیچی نداره خرج کنه برا عروسیش