2777
2789

سلام عشقا.ی هفته س ک تصمیم گرفتم لاغر شم هیکلم بعداز زایمان مثل سابق نشد دارم روزی دوبار چای سبز میخورم وشام نمیخورم یا اگه بخورم یکی دولقمه کسی نتیجه دیده از این روش بیاد بگه

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...

برو دکتر رژیم ۱ونیم ماهه ردیفت میکنن

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی اینم بگم ک من قدم 160وزنم 71اضافه وزنم 5کیلو وبیشتر چاقیم توشکم و پهلومه اصلا راضی نیستم بیاید ...

مطمعنى فقط پنج کيلواضافه دارى؟به نظرمن که بيشتر اضافه دارى

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
کی زایمان کردی؟منم هیکلم خیلی خراب شده میخام لاغرکنم ولی تاغذاکم میخورم شیرم کم میشه😞😞

دختر من الان 1ونیم سالشه شیر میدم بهش ولی مهم نیست برام شیرمم کم بشه

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...
راستی اینم بگم ک من قدم 160وزنم 71اضافه وزنم 5کیلو وبیشتر چاقیم توشکم و پهلومه اصلا راضی نیستم بیاید ...

ببین گلم تخم برزک بخر پودر کن یه قاشق چای خوری قبل از نهار یکی قبل از شام  ب اب حل کن بخور روزی یه فنجون جای سبز بخور .  کالری شمار مانکن نصب کن خودش نسبت ب قدو وزنت میگه چقدر باید کالری در روز بخوری ک وزن کم کنی 

من مادرشوهرم گفت بعداززایمانت تا یه مدتی چای سبز نخور فکرکنم منظورش همون چهل. روز اول بود گفت چای سبز شکمت بزرگ میکنه یعنی کوچیک هم نمیشه اما غافل ازاینکه من یه هفته اول زایمانم دم به دقیقه چای سبز خوردم‌ انشالله فردا پسرم 

چهارماهه میشه ومنم روز به روز شکمم گنده تر تمام هیکلم عالیه بجز شکمم ویکمم پهلوهام 😥

😍من میتونم یه زن موفق باشم 😍