2777
2789
عنوان

کیا با رژیم گرفتن وچای سبز خوردن لاغر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3534 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سناراچه جورمیخوردی

پودرشا از عطاری میخرم البته عطاری خیلی وقته مشتریشم سنا تمیز میده مواظب باش خاک نداشته باشه سبز خوشرنگه  سبزه تیره نیس رنگش .  من خودم یکشب درمیون یه قاشق چای خوری یا مربا خوری تو دوقاشق ماست میریزم با کمی اب دوغش میکنم.میخورم فقط در روز خیلی اب بخورید تا سنا خوب عمل کنه اب بدنتون هم کم نشه چون مدفوعا شل میکنه اب بدنا میکشه ک راحت دفع بشه .. اب فراوان بخورید 

یعنی ناهار کم بخورم.من صبحونه نمیخورم یاکم نیخورم ناهارمم خوب میخوردم قبلا ولی شامو تپافتضاح میخوردم ...

صبحونه یه چیز مقوی بخور که تا شب زیاد گشنه نشی. خیلی صبحونه خوردن تو بالا بردن سوخت وساز تاثیر داره. شامو همون غذاهای سبک بخوری خوبه هر چی که می پزی همون خوبه فقط منظورم اینه که از لقمه های نهار کم کن که شام معده ات رو پر کنی باهاش. تمام روز بیشتر از 3 ساعت گشنگی نکش انوقت بدنت شروع میکنه به ذخیره کردنو کارت سخت میشه. 💙 منتظرم باربی شدنت و ببینم 💙

صبحونه یه چیز مقوی بخور که تا شب زیاد گشنه نشی. خیلی صبحونه خوردن تو بالا بردن سوخت وساز تاثیر داره. ...

انشاءالله ک بتونم انجامش بدم یکم واسه من ک قبلا زیاد میخوردم سخت شده ولی من سختیای بدتریو تحمل کردم پس حتما میییتونم

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...