2777
2789
عنوان

کیا با رژیم گرفتن وچای سبز خوردن لاغر شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3534 بازدید | 37 پست
خب عزیزم بگو چجوری نتیجه گرفتی چندماه

من 85 کیلو بودم  برج3 با همین چای سبزو تخم برزکو پودر سنا  و کالری شماری . الان 68کیلو هستم قدم هم169ولی شکم اصلا ندارم خداراشکر سایزم 40. سنم هم 40

کی زایمان کردی؟منم هیکلم خیلی خراب شده میخام لاغرکنم ولی تاغذاکم میخورم شیرم کم میشه😞😞

منم همینطور کافیه حتی چندلقمه کمتربخورم خیلی شیرم کم میشه😭😭

😍من میتونم یه زن موفق باشم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 85 کیلو بودم  برج3 با همین چای سبزو تخم برزکو پودر سنا  و کالری شماری . الان 68کیلو هست ...

غذام کم میخوردی یا باهمینا وزن کم کردی

زندگی زیباست اگر عشق باشدوعشق باشدوعشق باشد...
غذام کم میخوردی یا باهمینا وزن کم کردی

عزیزم مانکنا نصب کن خیلی عالی میفهمی روزی چقدر باید کالری بخوری تا ماه ب ماه دو سه کیاو.کم میکنی .. من را گفته روزی 1200کالری بخور من روزی 1000تا 1100میخورپم راحت هم کم کردم البته یماهه دوچرخه قابت خریدم هر دوروزی نیم ساعت پامیزنم 

اتفاقا من میترسم چون سنم کنه چاقیه شکمم از بین نره من زایمانم طبیعی بود ولی تو اوج گرمای تابستون بئد همه گفتن اکه شکمتو ببندی گنده نمیشه من نتونستم ببندم الان شله شکمم

عزیزم مانکنا نصب کن خیلی عالی میفهمی روزی چقدر باید کالری بخوری تا ماه ب ماه دو سه کیاو.کم میکنی .. ...

من از کالری و این چیزا سر ذرنمیارم چجوریه

واسه شکسته شدن چربیای شکمت به شکمت ژل ایس بزن موقع ورزش. تخم شربتی و خاکشیر هر روز صبح بخور. اگه واسه بچه بد نیست 4 زیره به غذاهات بزن. مثلا رو سیب زمینی خوش مزه میشه. سبوس گندم استفاده کن. شامتو قطع نکن. از غذای ظهرت کم کن شام بخور. اب کرفس بگیر بخور

من از کالری و این چیزا سر ذرنمیارم چجوریه

از بازار یه نرافزاره رو همه گوشیا هست جستجو.بزن کالری شماری مانکن بعد دانلودش کن و مو بمو هر چی میپرسه را جواب بنویس فقط با دقت . یکم تمرکز کن متوجه میشی حوصله بخرج بده . همین کالری شماری دقیق مثل اینکه دکتر تغذیت باشه

سنا چیه برای لاغریه

پودر سنا از عطاری بخر . ماله یبوسته البته بچه شیر میدی بپرس تاثیر نداشته باشه رو شیرت .. یکشب درمیون یه قاشق مربا خوری تو اب حل کن بخور . یبوستت از بین میره . بلاغری هم کمک میکنه البته اگه یبوست داری 

واسه شکسته شدن چربیای شکمت به شکمت ژل ایس بزن موقع ورزش. تخم شربتی و خاکشیر هر روز صبح بخور. اگه واس ...

یعنی ناهار کم بخورم.من صبحونه نمیخورم یاکم نیخورم ناهارمم خوب میخوردم قبلا ولی شامو تپافتضاح میخوردم مخصوصا برنجو الان ولی برنج و ولسه شام قطع کردم