سلام عشقا.ی هفته س ک تصمیم گرفتم لاغر شم هیکلم بعداز زایمان مثل سابق نشد دارم روزی دوبار چای سبز میخورم وشام نمیخورم یا اگه بخورم یکی دولقمه کسی نتیجه دیده از این روش بیاد بگه
عزیزم مانکنا نصب کن خیلی عالی میفهمی روزی چقدر باید کالری بخوری تا ماه ب ماه دو سه کیاو.کم میکنی .. من را گفته روزی 1200کالری بخور من روزی 1000تا 1100میخورپم راحت هم کم کردم البته یماهه دوچرخه قابت خریدم هر دوروزی نیم ساعت پامیزنم
اتفاقا من میترسم چون سنم کنه چاقیه شکمم از بین نره من زایمانم طبیعی بود ولی تو اوج گرمای تابستون بئد همه گفتن اکه شکمتو ببندی گنده نمیشه من نتونستم ببندم الان شله شکمم
واسه شکسته شدن چربیای شکمت به شکمت ژل ایس بزن موقع ورزش. تخم شربتی و خاکشیر هر روز صبح بخور. اگه واسه بچه بد نیست 4 زیره به غذاهات بزن. مثلا رو سیب زمینی خوش مزه میشه. سبوس گندم استفاده کن. شامتو قطع نکن. از غذای ظهرت کم کن شام بخور. اب کرفس بگیر بخور
از بازار یه نرافزاره رو همه گوشیا هست جستجو.بزن کالری شماری مانکن بعد دانلودش کن و مو بمو هر چی میپرسه را جواب بنویس فقط با دقت . یکم تمرکز کن متوجه میشی حوصله بخرج بده . همین کالری شماری دقیق مثل اینکه دکتر تغذیت باشه
پودر سنا از عطاری بخر . ماله یبوسته البته بچه شیر میدی بپرس تاثیر نداشته باشه رو شیرت .. یکشب درمیون یه قاشق مربا خوری تو اب حل کن بخور . یبوستت از بین میره . بلاغری هم کمک میکنه البته اگه یبوست داری