چیشده ؟ کسی میدونه ؟؟؟ من پیگیرش بودم که بالاخره چه تصمیمی برا زندگیش میگیره ... چرا اخه قطع کاربری شده؟؟؟
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
بخاطر این که درمورد خانمطاهری بحثی راه انداخت اون خانم بی ادبی کرده این تا پیک زدو اسکرین هاشو گزاش ...
عههه قضیه چی بوده ؟؟؟ بی ادبی به کی؟؟
این دنیای تلخ با کاربری به اسم خانمطاهری بحث پیش میاد اون خانم هم خیلی فحش میداده.انگار مشکل داشت. ...
واه واه چه مسخره ... پس حکومت نظامیه دیگه هیشکی نباید هیچ اعتراضی داشته باشه که علیه خودشم نوشته میشه ... اره واقعا ماها قطع نشیم؟؟