2777
2789
عنوان

چرا اینجوری گفتم آخهه🤕🤕

106 بازدید | 8 پست

بابام اومده خونمون تو آشپزخونه سر میز داشتیم شام می‌خوردیم بسته پوشک دخترم رو کابینت بود هی اشاره میکرد بهش منم گفتم آره مامان بسته نوار بهداشتی خودته😑😑😑😑 دخترمم یکسالشه😕😕😕

چون پریودم تو فکرم نوار بهداشتی بود

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂آها الان خجالت کشیدی؟

آره😑

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

خوشم نیومد کلا ....نمیدونم چرا

منم خجالت کشیدم😕

آره😑

😂😂😂منم جلو بابام همینم،درباره این مسائل خجالتی هستم

اما خب واسه منم پیش اومده که دکتره جلو بابام ازم پرسید پریود هام منظمه یا نه؟😂😂😂اینقدر خجالت کشیدم

اشکال نداره بابات یادش میره

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
خانم! شما چشمتون رو لیزیک کردین؛ الان ضعیف نشده؟من به خاطر عینکم خیلی تحقیر می‌شم تو فامیل شوهرم. نم ...

نه عزیزم 

الان ۳ سال میگذره هر دوتا چشم صفر هستن

به نظرم بهش فکر کن راحت میشی خیلی خوبه