2777
2789
سیب زمینی آب پز،سیب درختی آبپز به صورت ناشتا،ژله هم ناشتا،قرص امگا ۳ترکیب شیرخشک با شیرهمه رو شنیدم ...

مرسی گلم من اینا رو تقریبا همشو انجام دادم نتیجه دلخواه حاصل نشد 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

پلاسماجت در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :

بلفاروپلاستي 450 هزار تومان

رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان

رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلين ...

ببخشید چرا تو تاپیک من که مربوط به چاقی صورت هست تبلیغ رفع موی زائد میکن؟؟؟؟؟😐

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏
اوناییکه برای چاقی صورت تزریق چربی بکنم لطفا بیایید راهنمایی بکنید خواهشا

من پیش دکتر فرزاد رضایی تو کرمانشاه انجام دادم صورتم خراب شده هر دکتری میری برو اونجا بشین ده روز ببین کسی انجام داده ازش بپرس الکی صورت خودتو خراب نکن افسردگی میگیری من الان میخوام برم نظام پزشکی شکایتش کنم 

بنظر من تزریق چربی برای پوست زیاد خوب نیست من برای اینکه پوستم پر تر بشه و حجم بگیره از فیلر ریدیس استفاده کردم خیلی هم پوستم عالی شده میخوای توهم انجام بده خیلی خوبه

من تو کلینیک موگه انجام دادم نه تنها صورتم پر شده بلکه چین و چروک های پوستمم رفته اگه توهم دنبال ی دکتر خوب میگردی که با ی تیر دوتا نشون بزنی من بهت این کلینیک رو معرفی میکنم اینم شماره تماسش 09904204682