2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وزنت‌چقده؟

بدنم چاق میشه ولی صورتم اصلن خیلی وقته خودمو وزن نکردم ولی کلن بدنم لاغر نیست ولی هر چی بخورم بدنم چاق میشه صورتم لاغر 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

سیب زمینی آبپز بخور،من قبلنامیخوردم انقدرلپ داشتم وزنم زیادنبود ولی هرکس صورتمونگاه میکردفک میکردخیلی چاقم،توی اتوبوس سوارمیشدم لپام تکون میخورد انقدرخجالت میکشیدم  😅😅

بدنم چاق میشه ولی صورتم اصلن خیلی وقته خودمو وزن نکردم ولی کلن بدنم لاغر نیست ولی هر چی بخورم بدنم چ ...

به‌نظرم‌حیفه‌صورتتوخراب‌نکن‌بایه‌راه‌دیگه‌چاق‌

کن‌نه‌تزریق‌چربی

هرکی تجربه تزریق داره برای خودش یا اطرافیانش لطفا دریغ نکنه بخدا آرزومه صورتم پرشه چون زمان دبیرستان که صورتم پر بود خیلییی خوشکل بودم الان که لاغر شده زیباییم خیلی کمتر شده حس میکنم خوشکل نیستم گاهی

به‌نظرم‌حیفه‌صورتتوخراب‌نکن‌بایه‌راه‌دیگه‌چاق‌ کن‌نه‌تزریق‌چربی

چطور یعنی تزریق بده بنظرت ؟میدونی خیلیی راه رو رفتم سیب آبپز جوانه گندم و شیر یا ماست شیره انگور آجیل گردو ژله مالیدن روغن خراطین دیگه چکار مونده که بکنم واقعا خسته شدم

سیب زمینی آبپز بخور،من قبلنامیخوردم انقدرلپ داشتم وزنم زیادنبود ولی هرکس صورتمونگاه میکردفک میکردخیل ...

اار هیچی صورتمو چاق نمیکنه فقط بدنم چاق میشه

سیب زمینی آب پز،سیب درختی آبپز به صورت ناشتا،ژله هم ناشتا،قرص امگا ۳ترکیب شیرخشک با شیرهمه رو شنیدم خوبه،دو ماه انجام بده اگه جواب نگرفتی برو سراغ تزریق،قرص امگاهم فقط یه ماه اونم یک روز در میون