2777
2789
عنوان

ماه هفتم میاین کمک

60 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

من هفته ۲۸ هستم ی مدت دل پیچه داشتم ک میزنه ب کمرم و سرم گیج میره و اشتهامم از دست دادم 

از دیشب هر نیم ساعت یا ی ربع دل پیچه میگیرم 

نمیدونم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما چون میگی که دردت منظمه احتمال داره علائم زایمان زودرس باشه ، برو پیش یه متخصص بهش بگو تا بهت آمپول و دارو بدن دردت شدید نشه، منم چند هفته پیش همینطور شدم دکتر بستریم کرد تحت نظر بودم خوب شد

نمیدونم براچی... باتوخوبه همه چی!!  
عزیزم نمیخوام نگرانت کنم اما چون میگی که دردت منظمه احتمال داره علائم زایمان زودرس باشه ، برو پیش یه ...

انقد استرس گرفتم تنگی نفس پیدا کردم شانس من امروزم جمعه ست 

اگه دیدی فواصل دردت داره کمتر میشه یا شدتش بیشتر دیگه صبر نکن تا فردا برو بیمارستان، فقط اجازه معاینه نده به هیچ دکتر یا مامایی ، خواهش میکنم کاری نکردم مواظب خودتو نی نی باش 

الان سرفه کردم دردم بدتر شد  خدایا نمیدونم عادیه یا نه

به نظر من برو بیمارستان ، وقت رو از دست نده ، ان اس تی ازت میگیرن میفهمن که درده یا نه