2777
2789
عنوان

چرااینقدرمطمعنم بچم دختره😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2089 بازدید | 83 پست

گلم میگن دخالت تو کار خدا گناهه ولی کاش ای وی اف میکردی خیال خودتم راحت میشد انشالله به مراد دلت برسی میفهممت عزیزم خاک بر سر مردم عقب مونده ما

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
اگه خدابخوادوقسمت کنه شنبه میرم دنبال سنو

عزیزم نه نرو زوده الکی خرج میکنی نمیگه هفته شونزده هم بری تازه دقیق نمیگه هفته هجده دقیق دقیق میگه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد؟ حست درست بود؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
میترسم سنو برم ...الان فامیل شوهرم وفامیل خودم گوش وچشمم روخوردن چی داری چی داری نکنه دختره وای ایشا ...

واه این اداها نداره دیگه که😕بگو خدا هرکیو بیشار دوس داره بش دختر میده

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

شاید تلقین میکنی شایدم ب خاطر تشابه بارداریت به بارداریای قبلت این حرفو میزنی ولی کلا ب نظرم سونو بده و اگه دوست داشتی ب کسی نگو چیه چ دختر چ پسر بگو هنوز نمیدونم

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
میترسم سنو برم ...الان فامیل شوهرم وفامیل خودم گوش وچشمم روخوردن چی داری چی داری نکنه دختره وای ایشا ...

بیخود میکنن. اعتماد بنفس داشته باش محکم باش. جوری باش که اجازه ندن به خودشون چرت و پرت بگن و دلسوزی کنن.

اگه هم دختر بود سه تا فرشته داری یکی از یکی قشنگ تر

پسر هم بود که بود قند عسل

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)