بچه ها من الان ۴ماهمه حسم بهم میگه مطمعن باش دختره ونیازی به سنوجنسیت هم نیست...یعنی داره میگه۱۰۰درصد دختره یک درصد هم شک نکن...دوتادختردارم....دوست داشتم این یکی پسرباشه 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه یه بوس برات میفرستم فوقش بهشون بگو خودتون زن هستید این حرفا خجالت آوره نکنه خودتون به خودتون شک دارید بعدم خیلی خودتو خوشحال نشون بده والا
من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:
منم جاریم دوتا دختر داره حاملس دختره خودش دوس داشت پسر باشه،والا مادرشوهرم وشوهرش خیلی راضی وخوش حالن فقط خودش ناراحت که البته من درکش میکنم چون بالاخره آدم دوس داره جفتشو داشته باشه،اما ماشالا دختراش خوش قدم هستن انشاءالله این یکیم خوش قدم باشه ،
خدا بزرگه غصه نخور انشاالله که هم سالمه هم پسره دهن همشون بسته میشه. درک میکنم چی میگی خیلیا حرفت رو نمیفهمن فک میکنن ناشکری یا بد دختر چون تو زندگیت نیستن و شرایط تو رو ندارن.برات ازته قلبم آرزو میکنم دلت خوشحال بشه
البته که جلو تو چیزی نمیگن لابد بدبخت یه تیکه هایی شنیده که اینقدر ناراحته...خوشحالیشون وباورنکن&nbs ...
شوهرش که خیلی خوش حال حتی کیک سفارش داد واسمشم از الان گذاشته مادرشوهرم اصلا کار نداره من خودمم بچم دختره اصلا مادرشوهرم هیچ دخالت نمیکنه،اما خب به قول شما بعضی آدما حتی با دلسوزی بیخود اذیت میکنن