2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33545 بازدید | 622 پست
 شاید از نظر شما از عدالت خدا به دور باشه ولی خدا کاری به نظر من و شما نداره و با خونسردی تمام ...

ببین حکمت خدا خیلی پیچیده اس

من با چشم خودم ببینم یه بچه همون چیزی که مادرش مسخره میکرده سرش اومده بازم نمیتونم با اطمینان بگم این تقاص اونه

مثلا مادر من سقط یکی رو مسخره کنه بعد من سقط کنم

اینجا چند نفر درگیرن...من و شوهرم و اون جنین تو شکم

اینا هر کدوم یه انسانن با زندگیای مختلف و سرنوشت مخصوص خودشون

همه قربانی یه نفر دیگه شدن خیلی ساده انگاریه

امیدوارم متوجه منظورم بشین

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
من هنوز حكمت خدارو در مورد اينكه مثلا پدر يا مادر يكى منع ميكنن بعد اون اتفاق ناگوار سر بچشون مياد ر ...

چون وقتی یه مادری مثلا منو بخاط حجابم منع میکنه علاوه بر دل خودم دل مادرمم میشکنه وقتی اون بلا سر بچش میاد دل خودش هم میشکنه متوجه میشه که تاوان کارشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون وقتی یه مادری مثلا منو بخاط حجابم منع میکنه علاوه بر دل خودم دل مادرمم میشکنه وقتی اون بلا سر بچ ...

شما جواب اينكه اون بچه بيگناه چه گناهى كرده كه بايد پاسوز گناه مادرش بشه رو ندادى.

شما جواب اينكه اون بچه بيگناه چه گناهى كرده كه بايد پاسوز گناه مادرش بشه رو ندادى.

والا من خودمم پاسور منع مامانم شدم دروغ چرا😂😂

همیشه به خالم میگفت مکه کوری دخترتو دادی به پسره هم قد خودش

دقیقا شوهرم هم قد خودم شد

دیگه چراشو نمیدونم که چرا من تاوان پس دادم

من عقد که بودم با شوهرم یه مدت خونه بابام بودیم چون خانواده شوهرم یه شهر دیگه بودن میخواستیم باهم باشیم یه نفر خیلی مارو اذیت کرد و خیلی پشت سرمون حرف زد و خیییییلی دلمو شکوند.دختر خودش یک سال نشده بعد عروسیش چون نمیتونستن هم اجاره خونه بالا شهرشون رو بدن هم قسط های زیاد عروسیشونو کل وسایلشو جمع کرد رفتن با باباش اینا زندگی کردن و چندین ساله که تو همون شرایطن.خدا شاهده من وقتی شنیدم اصلا خوشحال نشدم و گفتم ایشالا مشکلشون حل بشه ولی برام جالب بود اتفاقی براشون افتاد که منو که تو عقد بودم بخاطرش اذیت کردن.

فقط کاش آدما بفهمن دارن چوب چی رو میخورن و اون غرور لعنتیشونو بذارن کنار و اینقدر به همه از بالا  نگاه نکنن.

خاله من همیشه سر اینکه برا من عروسی  و خریدنکردن خیلی تیکه مینداخت وقتی دخترش ازدواج کردنه خرید کردن براش نه عروسی بخاطره آبروش خودش عروسی گرف برا دخترش دامادشم بعد عروسی گفته بود من دوس ندارم خانوادت بیان خونه ما من هم نمیرم تو هرموقع خواستی خودت تنهایی برو

انتظار داری فرتی بچه اش بلا سرش بیاد؟ اولا که به نظر من از عدالت خدا به دوره که بچه جای مادر تقاص ب ...

من یه حدیث خوندم

بلا و بیماری فرزند کفاره ی گناهان پدر و مادره

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی
من یه حدیث خوندم بلا و بیماری فرزند کفاره ی گناهان پدر و مادره

این حدیث ربطی به حرف من نداره

مسخره کردن که کفاره نداره.حق الناسه

تا حلالیت نگیری بخشیده نمیشه

من بحثم سر تقاص دادن بود 

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
این حدیث ربطی به حرف من نداره مسخره کردن که کفاره نداره.حق الناسه تا حلالیت نگیری بخشیده نمیشه من ...

کفاره منظور کیفره نه اون کفاره ای ک متداوله

هر گناهی یه جنبه ی حق الناس داره یه حق خدا 

به هر حال بجز حق الناس گناه هم بوده و اثر وضعی هم داره 

کلن من اینو فهمیدم حرف زدن و ایراد گرفتن از مردم جز اینکه زندگی خودتو خراب کنه و گرفتاری تو بیشتر کنه اثری نداره

ادم سرش او زندگی خودش باشه همیشه در ارامشه

تویی دریا منم ماهی، چنان دارم که میخواهی