2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33543 بازدید | 622 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی خواهر ب خودم ویار داشتم.از بوی خودم متنفر بودم. همیشه ماسک فی لتر دار میزدمو تو دماغی حرف میز ...

منم به لباسای خودم خیلی ید ویار دارم دوستم😪لباسای شوهرمو با عشق مرتب میکنم ماله خودمو که میبینم دلم میخدواد تیکه تیکشون کنم مخصوصا لباس بیرون🤢🤢🤢😭😭😭

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

وای این مسخره نیست دلسوزیه من برادرشوهرم واریکوسل داشت خیلی درد داضت دلم براشون میسوخت مادربزرگم مامابود بهم میگف بگو فلان کارو بکنه خوب میشه منم از سر دلسوزی به هماروسم گفتم ولی بعدااااا متوجه شدیم همسر خودمم واریکوسل داره ولی ذرد نداری هماروس که فهمیده بود کلی ازمون خندید وخوشحالبود مسخره کرد تااخر عمرم یادم نمیره 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

توکلاسمون دوتا دوست بودکه یه طایفه ای رو مسخره میکردن بعد چند سال دوتاشون باهمون طایفه ازدواج کردن اونکه خیلی مسخره میکرد شوهرش جد درجد ازهمون قوم بود اون یکی کمتر مسخره میکرد شوهرش یه رگش از اون قوم بود خیلی برام جالب بود

👶👶

این همه خوندم هرکیومسخره کردیم ب سرمون اومد خودمم اینجوریم ولی پس چراهرکی مارو مسخره کدهیچیش نشد هیچچچ خوشبخترم شد چراواقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مال ما....

اونی که ازهمه بیشترمیخنده ازهمه بیشترغم داره...

اومدم بگم: احسنت به این می گن تاپیک  

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

خالم ک ازدواج کرد شوهرش مجبور شد ی مدت بعد از عقد قبل از عروسیشون بیاد بمونه خونه ی مامان بزرگم اینا،از دوتا شهر مختلف بودن

بابام هیییی غر زد و مسخره کرد که ینی چی دوماد سرخونه اوردنو اینا

الان من عقد کردم شوهرم از ی شهر دیگس و اینجا کار گیرش اومده و یه ساله داره خونه ما زندگی میکنه😕

کلیداسرار# 😕😂😂😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  

اوایل عقدم طلا هامو فروختم،دادم همسرم برای کاری سرمایه،گزاری کنه

رفتیم مجلس

جاریم گفت یه تیکه تسبیح مینداختی حداقل اون گردنت خالی نمیشد

بعد از یک،سال باز تو همون مجلس من پر طلا بودم و اون حتی حلقه ازدواجشم فروخته بود

من واسه رونق کار همسرم فروخته بودم اون واسه،اجاره خونشون😑😑😑