2777
2789
عنوان

بیایی از کسایی که مسخره می‌کردن موردی رو و سرشون اومده بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 33542 بازدید | 622 پست

زنداداش من چشمامو عمل کردم قبلش لنزطبي ميذاشتم ميگفت واااايييي برو اونور يا همش ميگفت چشت افتاد وقتي درش ميوردم يا داداشم همسر همين خانم يه چيزميگفتم کجاست ميگفت لنزهاتو ننداختي خيلي ناراحت ميشدم الان خانومش بايد عمل شه لنز بزاره  يا زنعموم ميگفت کي اينو ميگيره همش ارايش ميکنه بي حجابه برعکس يه همسري گيرم اومده که خداروميليونها بار شکر نميگه بالا چشمت ابروهه حالا بي حجابم نيستم که بگي شوهرم غيرتي نيس اتفاقا غيرتيه منظورشون اين بود که رو مانتو تا زانو چادر سرکنم اگه چادر نداشتم بي حجاب بودم الان عروس عموم با ساپورت گوشتي جلوشون راه ميره  وووووووووو خيييييليييييييي چيزاي ديگه شده بهم گفتن خيليا که سرخودشون اومده 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن محرم نیست . گناه داره میگیرنت میندازنت تو جهنم جزغاله میشی 

😁😁😁 نه چون گفتن جلو شوهر من روسری سر نمیکنه من طی محاسباتی گفتم میشه دایی شوهرش که. بعد اون مادرشوهر سابق من میگفت داداشای من محرمن به شما. وگرنه من که خلاصم خواهر

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن

مادرشوهرم دایم به من میگفت با اون دوستت که بچه طلاقه نگرد،معلوم نیست پدر مادرش کین،من هم همیشه پشت دوستم ایستادم چون مادرش بینگیزه و بسیار نجیب،همینطور خودش 

چند سال بعد خواهرشوهر من به خاطر همون دلیل اعتیاد که مادردوستم جدا شده بود،از شوهرش جدا شد.البته شوهر خواهرشوهر من کلکسیون بدی ها بود،اعتیاد انگشت کوچیکه اش بود... از خیانت و شیطان پرستی و اعتیاد بگیر تا بیکاری ‌‌دست بزن و بددهنی و خانواده خرابببببب

سلام به مادرم ... اولین وطن ... آخرین تبعیدگاه
نه مارسم نداریم باحجاب کامل پیش هم میگردیم من پیش مادرشوهرمم با روسری میگردم

اها.پس تو خانوادتون حسابی تابوشکنی کرده

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن