2777
2789

من یساله میخورم مثلا دوشب پشت سرهم نخورم تا سه روز سردرد میگیرمـ

چجوری ترکش کنم؟ 

دلم نمیخاد معتاد قرص بشم

رفتم دکتر برا استرس و سردرد بهم داد. 

حالا اگ نخورم شب خابم نمیبره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ی مکمل منیزیم دار تهیه کن و به جای نورتریپتیلین امی تریپتیلین ده رو ب مدت سه هفته بخور بعد قرص امی تریپتیلین رو بکن ی شب درمیان و بعد دوشب درمیان و بعد سه شب درمیان و بعد قطع کن برای اینکه اذیت نشی سردرد امان ازت نبره میتونی در طی پروسه ترک قرص از بوتاکس سردرد هم کمک بگیری ....من همینجوری ترک کردم قرص رو

اول ی مکمل منیزیم دار تهیه کن و به جای نورتریپتیلین امی تریپتیلین ده رو ب مدت سه هفته بخور بعد قرص ا ...

بوتاکس ک بدتره هی باید تزریق کنی 🤕

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

اول ی مکمل منیزیم دار تهیه کن و به جای نورتریپتیلین امی تریپتیلین ده رو ب مدت سه هفته بخور بعد قرص ا ...

مکمل منیزیم دار اسمش چیه؟ 

امی تریپتیلین چیه؟ 

بوتاکس سردرد چیه

شما برا چی میخوری؟

من میگرن داشتم و شبا خوابم نمیبرد 

دوست ندارم دوباره اون سردردای وحشتناک بیاد سراغم 

همین قرص رو میخورم والا 

چقدر نورترپیتیلین زیاد میخوردی گلم 

عزیزم بوتاکس برای هرکسی جواب نمیده 

اللن مادرم برای سردردهای میگرن بوتاکس زیر نظر متخصص انجام داد و اصلا بهش سازگار نبود دکترهم گفت متاسفانه این بوتاکس برای بعضی ها جوابگو نیست وبرای بعضی ها هست 

و چقدر هم درد تحمل کرد وبازم سردرد میگیره 

ودکترش دیگه براش بوتاکس نگرد متاسفانه 

مکمل منیزیم دار اسمش چیه؟ امی تریپتیلین چیه؟ بوتاکس سردرد چیه

امی تریپتیلین ضعیف تر از نورتریپتیلین 

بوتاکس سردرد تزریق بوتاکس ب پوست سر توسط متخصص هست ک تا شیش ماه سردرد سراغت نمیاد ...مکمل های منیزیم دار هم ی نوع مکمل هستن ک توشون منیزیم داره 

چقدر نورترپیتیلین زیاد میخوردی گلم عزیزم بوتاکس برای هرکسی جواب نمیده اللن مادرم برای سردردهای میگرن ...

اصلا بوتاکس اینجوریه عصب هارو بلاک میکنه تو سرت دیگه عصب نداری ک درد رو حس کنی اگه مثلا دوز سردردت صد بوده میاد روی ده درصد اینجوریه