2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

386 بازدید | 12 پست

شوهرم بهم خیلی کم پول میده هر چی هم فامیلام عیدی بدن با یه بهونه ای میگیره پس نمیده بهم چیکار کنم ..اعصابم خراب میشه کلا حسای کتابشم خبر ندارم الکی هر وقت میخوام میگه ندارم ولی میدونم حداقل ماهی ۱۰ تومن داره یه راهی بگین 

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت رو ببر پیش روانشناس برای درمان چون اینجوری خیلی اذیت میشی

میتونی هم به روشی ناجوانمردانه، از خرجی که داری، بیشتر اعلام کنی، یه بخشیش رو پس انداز کنی!

البته اگه لو بری اوضاعت بدتر میشه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)

مجبورش کن ماهانه بهت یه مبلغیو حتما بده 

اول از یه مقدار کم شروع کن بعد چندماه مبلغ ماهانتو ببر بالا

ولی کلا با آدم خسیس زندگی کردن سخته

گاهی اوقات آدم دلش یک آشپزخانه آرام،یک لیوان چای ومادرش را میخواهد
مجبورش کن ماهانه بهت یه مبلغیو حتما بده  اول از یه مقدار کم شروع کن بعد چندماه مبلغ ماهانتو بب ...

شوهرمنم یکم خسیسه ولی بعضی جاهاهم دست ودلباز,ماخونه نداریم همه تلاشش اینه خونه بخریم,ولی به زورماهیانه میگیرم این ماه فعلانداده گفتم گفته باشه میدم ولی فعلانداده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
شوهرمنم یکم خسیسه ولی بعضی جاهاهم دست ودلباز,ماخونه نداریم همه تلاشش اینه خونه بخریم,ولی به زورماهیا ...

خب اگه هدف دارین اون اشکالی نداره بعد خونه حتما بدونه برات جبران کنه خوبه

کلا اگه مرد پول داشته باشه وبی دلیل نده بده

گاهی اوقات آدم دلش یک آشپزخانه آرام،یک لیوان چای ومادرش را میخواهد
خب اگه هدف دارین اون اشکالی نداره بعد خونه حتما بدونه برات جبران کنه خوبه کلا اگه مرد پول داشته باش ...

کارمنده حقوقش بدنیست ولی هم ارشدمیخونه هم قسط میدیم,الانم دوروزه میره میبینه خونه هاخیلی گرونه بی حوصله شده یه قرونم غنیمت میدونه,ولی مثلاشده یه گونی پیازخریده یاچندجعبه سیب به مامانم ومامانش ایناداده یاهمسایه پایینمون دستشون تنگه میگه وقتی چیزی درست میکنی ببربه اوناهم بده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏