2777
2789
عنوان

علائم بارداری من برای اقدامی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3451 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمر درد یا ترشح داشتی از موعد گذشته بود یان من امروز روز چهارمه کمر درد و زیر دلم درد داره تا حالا ه ...

ی کوچولو زیر شکمم درد داشت عزیزم کمر درد نه کلا نداشتم

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
خدا از دهنت بشنوه برا منم دعا کن

ان شاء الله همه ی مامانای منتظر تا سال دیگ حامله بشن 😍😍😍

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
استارتر با چه دارویی باردار شدی؟

من کلا سه ماه اقدام کردم ک ماه سوم باردار شدم!قبلش ی چکاو کلی دادم ک قندم ۱۰۰ بودو پری نامنظم بعدش رفتم پیش دکتر ک متفورمین و دوفاستون واسه ۲ماه نوشتن واسم متفورمین روزی یدونه بعد غذا .دوفاستون هم از روز ۱۶ پری به مدت ۱۰ روز هرروز فقط یدونه ک از همون ماه اول شروع کردم به اقدام ک ماه سوم ک قرصا تموم شد باردار شدم گلم

من کلا سه ماه اقدام کردم ک ماه سوم باردار شدم!قبلش ی چکاو کلی دادم ک قندم ۱۰۰ بودو پری نامنظم بعدش ر ...

مرسی گلم که تجربیاتت رو در اختیارمون گذاشتی 😙انشاءالله به سلامتی خواهر زادمونم به دنیا بیاد

مرسی گلم که تجربیاتت رو در اختیارمون گذاشتی 😙انشاءالله به سلامتی خواهر زادمونم به دنیا بیاد

خواهش میکنم عزیزم اینو واس کسایی ک تو اقدامن نوشتم اخه خودم زیاد تو نت دنبال این چیزا گشتمو پیدا نکردم.ان شاء الله همه ی منتظرا مامانشن الهی آمین

میتونم یه سوال بپرسم ؟

بپرس گلم😊