2777
2789
عنوان

علائم بارداری من برای اقدامی ها

3451 بازدید | 85 پست

من از چند روز قبل تخمک گذاریم ۵ روز پشت سرهم نزدیکی داشتم ک از روز بعد تخمک گذاریم به مدت۹ روز ترشح بی رنگ ک توش رگ های سفید داشت رو دیدم ک بوی خیلی کمی میدادو راحت تو دست میشه دیدش ک تو همون موقع ها یکم حالت تهوع داشتم ک فقط میومدو میرفت بدون استفراغ البته نه صبح ها هروقت ک دوس داشت میومدو میرفت😂😂 بعد اونا یکم سرگیجه خفیف داشتم تا روز پری روز پری ک اومد دقیقا از همون روز سینه هام از سمت زیر بغل خیلیییی... درد داشت ک من قبل پری اصلا قبلاها دردی احساس نمیکردم بعد شروع کرد همه جای سینم به درد کردن ک یعنی حالا کل سینم درد داشت

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چهار روز از موعد م گذشته پری نشدم وبه شدت سینه هام درد میکنه اول نوکش ولی الان دستم بهش میخوره جیغم در میاد ولی بی بی می زارم میزنه منفی امروز ازمایش دادم شانس من یادشان رفته. انجام بدن و رفتن مونده برا شنبه

زندگی فقط گذشت نیست،گذشت تمام زندگیست

از روز پری ۹ روز گذشت ک دیدم رگهای سینم پررنگ تر شده و بهش دست میزدم درد داشت !یعنی ناجورها مثلا میدویدی احساس درد میکنی ! تو این مدت هم چند روز قبل پری ی بی بی چک زدم منفی شد و امیدمو از دست دادم ۴ روز بعد پری ک دیگ پری نیومده بود باز بی بی زدم دیدم منفیه و زودی انداختمش کنارو از ناراحتی رفتم دو ساعت بعد ک دیدم بی بی هاله انداخته خلاصه موندم ناامید بشم یا امیدوار همچنان از پری خبری نبود ک روز ۸ بی بی دیگ زدم ک سریع هاله انداخت شوشو گف برو آز بده  منم فرداش ک از خواب پاشدم باز ی بی بی دیگ زدم اونم ۱ دقیقه بعدش هاله انداخت ک اینجوری شد شوشو با زور منو برد آز ک آز دادمو دیدم آره جواب مثبته و الان باردارم❤هوووووررررررررراااااااا😁😊 سوالی بود در خدمتم 

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
الان بارداری؟؟؟

آره عزیزم

وای منم سینم از سنت زیربغل درد داشت اما فقط یکی ...اما الان دیگه درد نداره....یه روز از موعدم گذشته ...

ادامه شو بخون کامل ببین چی شد ان شاء الله شمام هر چ زودتر باردارشی عزیزم

از روز پری ۹ روز گذشت ک دیدم رگهای سینم پررنگ تر شده و بهش دست میزدم درد داشت !یعنی ناجورها مثلا مید ...

پس ده روز از زمان عادت گذشته دیگه ج.آب داده بی بی

من چهار روز از موعد م گذشته پری نشدم وبه شدت سینه هام درد میکنه اول نوکش ولی الان دستم بهش میخوره جی ...

واس منم ی روز بعدش جوابش اومد گلم ان شاء الله ک مثبته

چند روز از موعد گذشته

با امروز ۱۲ روز گلم

ادامه شو بخون کامل ببین چی شد ان شاء الله شمام هر چ زودتر باردارشی عزیزم

کمر درد یا ترشح داشتی از موعد گذشته بود یان من امروز روز چهارمه کمر درد و زیر دلم درد داره تا حالا همچنین در دری نداشتم