سلام بچه ها من دیروز سونو انومالی دادم و معلوم شد دهانه رحمم طولش از ۳۴به ۲۵رسیده دکترم شنبه وقت داره دارم دق میکنم از استرس همش میترسم یه چیزی بشه اتفاقی بیوفته و از طرفی نمیدونم تشخیص دکترم چی باشه سرکلاژ یا آمپول این چیزها .علائم زایمان زودرس چیه خیلی میترسم .از دیروز همش دراز کشم در حال استراحتم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
۱۹هفته ام .میترسم تو این دو روز چیزی بشه خیلی نگرانم .استرس دیونم کرده
اتفاقا منم ۱۹ هفته بودم برام تشخیص سرکلاژ دادن، ۲۸ شده بودم. بعد دو روز استراحت کردم و رفتم برای سونو که برم سرکلاژ، دیدن ۳۲ شده دوباره😯 و کلا تا آخر هم دیگه مشگل نداشتم
اتفاقا منم ۱۹ هفته بودم برام تشخیص سرکلاژ دادن، ۲۸ شده بودم. بعد دو روز استراحت کردم و رفتم برای سون ...
من از اول بارداری همش در حال استراحتم هیچ جا نمیرم نمیدونم چرا کم شده چون یه بار سابقه سقط تو ۴هفته دارم برا این خیلی رعایت کردم و هنوزم بیشتر وقتها دراز کشم.