سلام بچه ها من دیروز سونو انومالی دادم و معلوم شد دهانه رحمم طولش از ۳۴به ۲۵رسیده دکترم شنبه وقت داره دارم دق میکنم از استرس همش میترسم یه چیزی بشه اتفاقی بیوفته و از طرفی نمیدونم تشخیص دکترم چی باشه سرکلاژ یا آمپول این چیزها .علائم زایمان زودرس چیه خیلی میترسم .از دیروز همش دراز کشم در حال استراحتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱۹هفته ام .میترسم تو این دو روز چیزی بشه خیلی نگرانم .استرس دیونم کرده
اتفاقا منم ۱۹ هفته بودم برام تشخیص سرکلاژ دادن، ۲۸ شده بودم. بعد دو روز استراحت کردم و رفتم برای سونو که برم سرکلاژ، دیدن ۳۲ شده دوباره😯 و کلا تا آخر هم دیگه مشگل نداشتم
اتفاقا منم ۱۹ هفته بودم برام تشخیص سرکلاژ دادن، ۲۸ شده بودم. بعد دو روز استراحت کردم و رفتم برای سون ...
من از اول بارداری همش در حال استراحتم هیچ جا نمیرم نمیدونم چرا کم شده چون یه بار سابقه سقط تو ۴هفته دارم برا این خیلی رعایت کردم و هنوزم بیشتر وقتها دراز کشم.