2777
2789
عنوان

نیاز به سرکلاژ فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2182 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش عزيزم انشالله سر وقتش ني نيتو بدنيا مياري

انشالله خیلی برام دعا کن تجربه تلخی قبلا داشتم الان دیگه تحمل دوباره ضربه ندارم

گدای کوی توام رضاجانم ...❤️😍

دکترم اجازه عمل نداد گفت لازم نیس😔

بهتر..من بچمو بخاطر عمل سرکلاژ از دست دادم..

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

توانتخاب دکتر برای سرکلاژخیلیییییی دقت کنید..نظر چندتا دکترو بخایید..من تجربه اولم بود برای سرکلاژ و توی چهارماهگی سرکلاژم کردن.اول کییسه ابم سوراخ شد بعدم عفونت کردم..که دیگه بخاطر عفونت ختم بارداری دادن و زایمان...............😢

خدایا خودت  این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..

خیلی سختی کشیدم..چون بعد از سقط حامله شده بودم..والانم سه ماهه اقدامم که دچار بارداری شیمایی شدم..

خیلی برام دعا کنید...محتاجم به دعاتون...

توانتخاب دکتر برای سرکلاژخیلیییییی دقت کنید..نظر چندتا دکترو بخایید..من تجربه اولم بود برای سرکلاژ و ...

وای اولین باره همچین چیزی رو شنیدمم مگه شما پیش کدوم دکتر رفتین که بلد نبوده سرکلاژ عمل راحتی هست .خیلی ناراحت شدم انشالله بچه بعدی به سلامت و صحت 

وای اولین باره همچین چیزی رو شنیدمم مگه شما پیش کدوم دکتر رفتین که بلد نبوده سرکلاژ عمل راحتی هست .خ ...

دکتر غریب زاده..ازبین هر۳۰۰۰خانم سرکلاژی یه نفر این اتفاق براش میفته..که شانس من بود این اتفاق برای من افتاد....هرچی خیرو مصلحت خداباشه..

سلام عزیزم خوبی میدونم تاپیکت برا قبله شما سرکلاژ کردی آخر یا نه؟ استراحت مطلق بودی؟ خواهش میکنم ...

سلام گلم نه سرکلاژ نکردم ، خدا خودش نگه دارش بود الانم نزدیک ۵ سالشه😍

گدای کوی توام رضاجانم ...❤️😍