سلام بچه ها من دیروز سونو انومالی دادم و معلوم شد دهانه رحمم طولش از ۳۴به ۲۵رسیده دکترم شنبه وقت داره دارم دق میکنم از استرس همش میترسم یه چیزی بشه اتفاقی بیوفته و از طرفی نمیدونم تشخیص دکترم چی باشه سرکلاژ یا آمپول این چیزها .علائم زایمان زودرس چیه خیلی میترسم .از دیروز همش دراز کشم در حال استراحتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا خودت این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
توانتخاب دکتر برای سرکلاژخیلیییییی دقت کنید..نظر چندتا دکترو بخایید..من تجربه اولم بود برای سرکلاژ و توی چهارماهگی سرکلاژم کردن.اول کییسه ابم سوراخ شد بعدم عفونت کردم..که دیگه بخاطر عفونت ختم بارداری دادن و زایمان...............😢
خدایا خودت این هدیه ای رو که بهم دادی برام نگهش دار..برای سلامتی تو دلیم دعا کنید..🤩بالاخره این روزا گذشت..هرچی شکرکنم کمه خدایا ممنونم که بچم روسالم گذاشتی توبغلم..انشالله روزی همه منتظران..
خیلی سختی کشیدم..چون بعد از سقط حامله شده بودم..والانم سه ماهه اقدامم که دچار بارداری شیمایی شدم..
وای اولین باره همچین چیزی رو شنیدمم مگه شما پیش کدوم دکتر رفتین که بلد نبوده سرکلاژ عمل راحتی هست .خ ...
دکتر غریب زاده..ازبین هر۳۰۰۰خانم سرکلاژی یه نفر این اتفاق براش میفته..که شانس من بود این اتفاق برای من افتاد....هرچی خیرو مصلحت خداباشه..