2777
2789

این ماه بچه خواهر شوهرم ب دنیا میاد.تو این وضع گرونی طلا شوهرم گییییر داده ک من باید طلا بخرم چون داییشم.من خودمم حاملم چون میدونم از اونجور ادما نیستن ک بعدا جبران کنن گفتم طلا گرون نخر ی پولی میزاریم تو پاکت...الان خونه مادر شوهرم بودیم دیدم ی گوشواره و مدال رو میز...گفتم چقد قشنگه مبارکههه...بعد از شوهرم تو اتاق پرسیدم کی خری،ه؟گف من رفتم از دوستم گرفتم اما مامان خریده...منم موندم راس میگ یا دوروغ.....هرچقد میگم عزیزم ما خرجمون زیاده...این ماهم امنیوسنتز کردم..کلی هم خرج دیگ داریم..البته وضعمونم خوبه..ولی این دلیل نمیشه ک هرچی خودش میگ انجام بده...ب من میگ ب تو ربطی تو نداره خواهرمه هرکاری بخوام براش میکنم.منم از حرصم گفتم پس از این ب بعد هرکاری میکنی ب من نگو طلاهامم دراوردم انداختم روووش...

الهی بگردم برات

این خانواده شوهر و بعضی از مردا همینجورین

فقط خانواده

خواهر مادر

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حق نداری خب خواهرشه بعدمدب قول خودت وصعتون خوبه دیگ 

اگر تو‌خرج خودتون مونده بودید اره حق داشتی

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

ما واسه شب هفت خواهر شوهر یه جفت النگو نوزادی خریدیم شد 6 گرم.تولد یکسالگیش زنجیر طلا خریدیم 4 گرم .جشن دندونیشهم چند وقت دیگه اس واسشیه ون یکاد خریدیم نزدیک یک گرم 😒تا الان هم جبران نکردی هیچی فقط روش زیاده ما و مادرشوهرمینا گیر کردیم از دستش

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....