2777
2789
عنوان

کسی تا حالا از ا‌ئمه حاجت گرفته ؟

293 بازدید | 13 پست

سلام . من خیلی ادم بی اعتقااد و خودسری هستم. خیلی گناه و کارای بدی داشتم . اهل نماز و روزه و هیچی هم نیستم . ولی یه مدت پس از هر کاری عذاب وجدان  میگیرم . چند وقتیه حالم خیلی بده و به پوچی  رسیدم . دیروز  خیلی اتفاقی از جلوی مسجدی  رد میشدم از ته دلم ی دعایی  کردم و اون پریشونی  تا حد زیادی ازم دور شد .   کسی از  اینجور چیزا حاجت روا شده ؟؟  از طریق نذر   حاجت  گرفتین ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما بی اعتقاد نیستی همینکه از جلوی مسجد رد شدی و اثر هر چند کوچیکی روت گذاشته پس اعتقاد داری فقط باید تقویت بشه . گاهی آدمها حتی اونایی که منکر وجود خدا هستن همه ی راهها رو میرن هر کاری که تمایل دارن انجام میدن آخرش میبینن نیاز به خدایی دارن که با اون به آرامش برسن. ایمانت و تقویت کن خدا هم کمکت میکنه عزیزم

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

من که بدجور اعتقاد دارم و خداروشکر  وقتی هم رو انداختم دست خالی برنگشتم ..

اولش اینکه تو یه امامزاده نذر کردم شاغل بشم با اولین حقوقم براش آب سرد کن بگیرم (من دانشگاه رو تموم نکردم و یه درصد فکر نمیکردم بتونم جایی شاغل بشم )

سفره ابوالفضل هم نذر کردم خونه بگیرم که گرفتم 

چله سوره طه برای همسر خوب گرفتم بهترین شوهر نصیبم شده با توجه به اخلاقایی که دارم ماهه ماااه 

بدون نذر هم خیلی چیزا گرفتم 

خداجونم بابت هدیه قشنگ و شیرینت شکر ...الهی نصیب دوستانم بشه                                                                                                       همه منتظرا مامان میشن مطمئنم👇👇👇👇 معجزات خدای مهربون جهت بارداری 😍 اگه با معجزه خدا مامان شدی بیا اینجا تعریف کن و به چند نفر امیدواری بده

اره عزیزم خدا واهل بیت هروقت صداشون کنی هرموقع مضطر بشی صداتومیشنون وبه دعاهات لبیک میگن وحاجت روامیشی .عذاب وجدان یعنی روزنه های امید که هنوز خداصداتو میشنوه میگه بازای هرچه هستی بازای گرکافر وگبروبت پرستی بازای.این تلنگرخوبیه.پس ی یاعلی بگو وشروع کن .مگه میشه ادم درخونه این بزرگان بزنه ودست خالی برگرده.