2777
2789

هي ميگه يه وقتايي بچه رو ببريم بذاريم خونه ي اونا 

اين در حاليه كه اونا هيچ تمايلي نشون نميدن به اين كه بچه رو بذاريم اونجا

مثلا اين تازه به دنيا اومده بود ما خونمون نزديك خونه ي مامانش بود وفتي حرف اين ميشد كه من برگردم سركار مامانش ميگفت پرستار بگير

خيلي سرحال و جوونه ها و اينم تنها نوشه

منم اصلا توقع نداشتم كه بچمو بذارم اونجا 

ولي شوهر گير داده

چند روزه هي ميگه ببريم بذاريم اونجا

منم ميگم باشه هر وقت كاري پيش اومد ميبريم

الان 

خونه ي ما تاخونه ي مامانش ١ ساعت فاصله داره با ترافيك(به خاطر اينكه مامانش اينا كمك نميكردن اومديم نزديك خونه ي مامانم)

حالا فردا برنامه ريختم صبح بريم بيرون صبحونه بخوريم بعدش بچه رو ببريم پارك نياوران عكاسي

بعدم ناهار و خونه

الان با اصرار ميگه ببريم بعدش بذاريم اونجا 

ميگم بچه خسته ميشه و لزومي نداره

از طرفيم شوهر خواهرم خيلي بي محلي ميكنه هم به ما هم دخترم

الان منم گفتم انقدر شتاب زدگيت هميشه باعث شده رابطمون با خانوادت خراب شه

چون

چند ماه قبل ما يه شب شام رفتيم خونه ي خالش(امشبم دعوتيم) بعد فرداش شوهرم گفت بريم خونه ي مامانم

وقتي رفتيم خواهرشوهرم بي احترامي كرد و دعوامون شد و تا مدتها رابطمون خراب بود

ولي شوهرم عبرت نميگيره و زوري ميخواد بچرو تو حلق اونا كنه 

الان بهش گفتم حالا كه انقدر اصرار ميكني و عبرت نگرفتي و مامانتم كه تا حالا نگفته بيارينش اينجا منم نميذارمش اصلا

اونم گفت باشه عيب نداره عروسي تو جوچه ي مام ميفته😒

منم گفتم داداشتم ميگه به بچه ميمون و دهاتي و اينا اصلا خوشم نمياد منتظر بودم تو بهش بگي كه نگه ولي ديدم نميگي و ..

خلاصه الان باهم قهريم

شبم خونه ي خالش شام دعوتيم

ولي خوشحالم كه تكليفشويه سره كردم و حرفاي دلمو زدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا رفتید خواهرشوهرت بی احترامی کرد؟ من جات بودم وقتی میدیدم اونا تمایل ندارن اینطوری میکنن به زور میبردم اونجا تا خودشون بگن نه اونوقت دهن شوهرم گل میگرفتم خودشم عبرت درست و حسابی میگرفت دیگه حرف نمیزد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

عزیزم بچه رو ببر بزار 

بعد ببین چی میشه 

شوهرت خودش پشیمون میشه 

بعدشم با خواهرشوهرت معمولی باش 

که کمتر باهاش حرف بزنی مشکلی پیش نیاد 

برو اونجا شوهرت بگه بچه رو میزاریم اونا ببین چه رفتاری میکنن 

کمی سیاست داشته باش 

بگو میدونم اذیت میشن مامانت گفت پرستار بگیر خب یعنی در توانش نیست .بچه کوچیک خیلی توان میخواد خسته میشه .

سیاست .....