2777
2789

سلام خوشگلا

شمایی که اختلاف فرهنگی داشتین

حالا یا از طرف اونا یا از طرف خودتون

میشع بگید که چه اثری رو زندگیتون گذاشته؟؟

دچار اختلاف نشدید سرش و کلا مشکلتون چی بوده با این قضیه

چجوری تو آشنایی مطمن بشیم که این مساله پیش نیاد برامون چون اوایل که همه خوبن و متشخص

قبلش اینو بگو چرا اصلا ادم باید با کسی که اختلاف فرهنگی داره و قراره اذیت بشه که طبیعیه؛ ازدواج کنه ؟ دنبال ازدواجه یا دردسر ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من و همسرم از دو فرهنگ کاملا متفاوتیم ده ساله ازدواج کردیم خدا رو شکر تا حالا مشکلی پیش نیومده.چون اجازه نمیدیم کسی دخالت کنه تو زندگیمون.البته خانواده هیچکدوممون هم اهل دخالت نیستن

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش اینو بگو چرا اصلا ادم باید با کسی که اختلاف فرهنگی داره و قراره اذیت بشه که طبیعیه؛ ازدواج کنه ...

اولا ممکنه عاشق طرف باشی

بعدم خیلی مسائل بعد ازدواح خودشو نشون میدن

ما اختلاف فرهنگیمون زمین تا آسمونه. باید دو طرف کاملا عاقلانه و پخته رفتار کنن تا بشه مدیریت کرد.

ما تا اونجایی که تونستیم روابط رو کم کردیم مگر در شرایط ضروری. موقع ارتباط خانواده هم شوهرم ب خانوادش توضیح میده که رعایت کنن، منم اینورو جمع و جور میکنم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

زیاد رفت و امد کن باهاشون...۳بار ۴ بار اول کلاس میزارن که مثلا روشن فکرن بعد همچین خودشونو نشون میدن که نگو

یه سری کارا رو خانواده من انجام نمیدن و دوست ندارن مثل سرزده خونه کسی رفتن ...مسخره کردن دیگران و ...

اما خانواده همسرم انجام میدن...دوران نامزدی و اشناییت چون کم رفت و امد کردم باهاشون نفهمیدم این کاراشونو و الان کلی عذاب میکشم ازین کاراشون

⚡یک عدد بی برق...⚡

من داشتم ولی با هم کنار اومدیم 

زیاد مشکل پیش نیومد چون شوهرم درکش بالا بود خودش همیشه پشتم بود و مشکل رو حل میکرد یعنی لازم نبود که من چیزی بگم یا باهاشون وارد بحث بشم

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨
قبلش اینو بگو چرا اصلا ادم باید با کسی که اختلاف فرهنگی داره و قراره اذیت بشه که طبیعیه؛ ازدواج کنه ...

ما عاشق بودیم، الانم میگیم که ما با هرکس دیگه ای ازدواج میکردیم تا این حد خوشبخت نمیشدیم

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
زیاد رفت و امد کن باهاشون...۳بار ۴ بار اول کلاس میزارن که مثلا روشن فکرن بعد همچین خودشونو نشون میدن ...

دقیقا انگار بعد از ازدواج رفتارا خیلی تغییر میکنه

عزیزم من از اول میدونستم متفاوتیم ولی خب گفتم کنار میاییم دیگه سخته واقعا اوایل خیلی اختلاف داشتیم خصوصا همسرم کینه بدل میگرفت که عمدا بعضی کارراو میکنم ولی خب بعد ۳ سال شناخت الان بهتریم قبول کردیم 

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
دقیقا انگار بعد از ازدواج رفتارا خیلی تغییر میکنه

اره دیگه به قول معروف خرشون که از پل میگذره دیگه میشن چیزی که بودن...همسرم اینجور رفتارارو نداره ولی خانوادش واقعا رو مخه کاراشون...شاید اگه بیشتر رفت و امد میکردم باهاشون و همش تو جو خونوادگیشوت بودم بهتر میشناختمشون

⚡یک عدد بی برق...⚡
اولا ممکنه عاشق طرف باشی بعدم خیلی مسائل بعد ازدواح خودشو نشون میدن

اختلاف ها که طبیعیه تو یه سری مسایل سطحی که  زیر یه سقف ادم میره میفهمه ؛ ولی قبل ازدواج میشه کسی رو انتخاب کرد که تا حدی به هم خانواده ها بخورن از لحاظ فرهنگی و حتی خود شخص مثلا اختلاف فرهنگ سر مسایل مذهبی رسم و رسومی و نحوه زندگی کردن این چیزها منظورمه

عشق نباید کور کنه ادمو چون صحبت یه روز دوروز نیست و فقط ازدواج وصلت دو نفر با هم نیست 

بهتره سر ازدواج ادم عقلانی فکر کنه تا هیجانی و احساسی و همون زمانو ببینه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اولا ممکنه عاشق طرف باشی بعدم خیلی مسائل بعد ازدواح خودشو نشون میدن

اگه با شوهرت همفکری و از نظر فرهنگی مثل هم هستید مشکل زیادی ایجاد نمیکنه. من خودم خیلی با خانواده همسرم اختلاف داشتم از نظر فرهنگی ولی شوهرم پذیرفت و قبول کرد چون خودش بیشتر شبیه ما بود تا خانواده ش. بعد از ازدواج هم که با رفت و آمد، بیشتر تطابق پیدا کرد.

خودمم توی خانواده همسرم مشکلی نداشتم چون خیلی رفت و آمد ندارم و هم اینکه سخت نمی گرفتم.