2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 50142 بازدید | 602 پست

١)دختران با هوش را انتخاب كنيد:

دختري كه با پدر و مادر خوب و يا خواهر و برادر خود كنار نمي ايد، در خانه پدر با همه تنش داشته! قطعا دختر مناسبي نيست

كسي كه در پشت تلفن درست صحبت نميكند!

از همه كس شاكي هست!

البته قابل ذكر است چنين پسراني هم براي زندگي مناسب نيستند!

كسي كه هوش كافي دارد مشكلات را با هوشش به راحتي خل ميكند ، دعوا و عدم مصالحه نشان از هوش اجتماعي پايين است

امام صادق نيز به انتخاب همسر باهوش بسيار توصيه كرده اند

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

٢)دختران مسوليت پذير:

دختراني كه در خانه ي پدري هيچ مسوليتي را نمي پذيرند ، ( و البته پسران )

كساني كه فقط در خانه ي پدري مي خورند و تازظهر ميخوابند، در مهماني ها مثل مهمان رفتار ميكنند، اينها در زندگي زن و شويي هم قبول مسوليت نخواهند كرد!!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

٣)دختران اصيل و با هويت:

اگر پسر شما ، مدام اخبار را دنبال ميكند، از قيمت ها خبر دارد، درد اجتماع را ميفهميد،در نتيجه هويت اجتماعي مشخصي دارد

براي اين پسرها دختراني كه فقط بوي قورمه سبزي ميدهند مناسب نيستند!

انها دوست دارند با همسر اينده شان راجب بحرانهاي ايران و جهان خرف بزنيد، دوست دارند همسرشان ايده هاي ناب داشته باشد! 

براي پسرتان دختر با هويت انتخاب كنيد!

دختري كه ميداند ميخواهد در اينده چه كند! دختري كه دغدغه اش فقط رنگ رژ و مارك لباسش نيست!!

دختري كه فيلم هاي تركي نميبينيد!

دختري را انتخاب كنيد كه كتاب ميخواند!

حتي اگر پسرتان اين گونه نيست، براي او چنين زني را انتخاب كنيد چون فرهنگ خانواده و هويت ان را زن مي سازد

خداقل فرزندتان پسرتان اينگونه خواهد شد!

٤) دختران وابسته:

بدترين نوع دختران براي ازدواج ، دختران وابسته هستند، كساني كه روح و جسمشان هنوز در دوران جنيني باقي مانده

كساني كه نمي توانند خود را از مادرشان مستقل فرض كنن!

با دختران راجب اين مساله حرف بزنيد

اين دختران را از كجا بشناسيد:

-در دوران دوستي انها مدام با مادرشان تلفني حرف مي زنند

-مدام نگران مادرشان هستند

-براي ازدواج نظر مادرشان مهم تر از نظر پدرشان است

-همه ي حرف ها و اتفاقات بين شما به گوش مادرش مي رسد( دراينده هم اين دختران زندگي شان حريم خصوصي ندارد)

-به شما ميگويند دوست دارند در نزديكي مادرشان زندگي كنند

-اكثر اوقات با مادرشان براي خريد و يا مهماني بيرون ميروند ( براي دختر بالاي بيست سال اين يك امر طبيعي نيست)

٥)دختران مال دوست:

دختراني كه مدام از ماديات سوال مي برسند، يني در پنج سوال جهار مورد راجب پول و أموال است

دختراني كه مادر مال دوست دارند و مادرشان همه چيز را با مال و أموال و پول و ثروت مي سنجد

دختراني كه وقتي با انها بيرون مي رويد كران ترين غذاي منو را سفارش مي دهند!!!

اينها مناسب ازدواج نيستند!

اگردر وضع مالي دچار مشكل شويد مثل يك تكه دستمال شما را دور مي اندازند!

٦)زنان توجه طلب:

در دوران آشنايي حتما خواهيد فهميد كه دختري كه با او حرف ميزنيد بيش از حد توجه طلب هست يا نه!!!!!!

مثلا وقتي به مادر خواهر يا برادر زاده هاي كوچكتان محبت ميكنيد ، ناراحت مي شود و در خود فرو ميرود!

ايا مدام به شما زنگ مي زند و مدام شما را چك مي كند!

از حرف زدن شما ( البته اگر خد و حريم را نگه داشته ايد) با زنان و مردان ديگر مدام ناراحت است

دوست ندارد شما به هيچ كدام از اعضاي خانواده تأن كمك كنيد و اكر اين كار را بكنيد قطعا ناراحت مي شود!

اين زنان مناسب ازدواج نيستند

انها ميخواهد شما را به أسيري بگيرند! از انها فاصله بگيريد!

مگر آنكه شما پسري باشيد كه واقعا تنهاست، 

چنين پسراني مناسب چنين دختراني هستند

@haghtalab    

اميدوارم برات مفيد باشه عزيز دلم

صفحه ٧ و ٨ راجب ازدواج با دوست و اينكه چطور بفهميم فرد مناسب مطلب گذاشتم

مردهاي نامناسب براي ازدواج : ( قسمت دوم)🧔🏻🧔🏻⛔️

⛔️

١)پسر خوب مامان

مردهایی که هنوز نتوانسته اند از خانواده، به خصوص مادرشان استقلال روانی پیدا کنند، به هیچ وجه نمی توانند مرد زندگی باشند. در رابطه شما با چنین مردی همیشه نظر یک شخص سوم تعیین کننده است و این یعنی نه تنها همسر شما از وابستگی روانی به مادرش دست برنخواهد داشت، بلکه شما را هم وادار می کند وابسته به نظرات مادرش باشید. این مردان برای راضی نگه داشتن مادرشان (یا خواهر یا حتی پدرشان) ممکن است هر کاری بکنند حتی اگر آن کار برخلاف خواست شما و صلاح زندگی مشترکتان باشد. آنها همیشه به دنبال به دست آوردن تایید اطرافیان هستند و بدون آن نمی توانند قدم از قدم بردارند.

<a href="https://www.hidoctor.ir/"> </a>

با توجه به تجربه خودم و چيزي كه تو ني ني سايت ديدم ، اين مردها واقعا از همه جور مرد درد ساز تر هستن

زندگي با اين سبك مرد وحشتناكه!!!

ختما به رفتار دوست پسر يا خواستگارتون در اين مورد خيلي خووووب توجه كنيد!

مردهاي نامناسب براي ازدواج: ( قسمت دوم)

⛔️🧔🏻مردهای حساس:
حساسیت می تواند جسمی یا روحی باشد. ممکن است طرف مقابل شما با کوچکترین حرفی ناراحت شود، قهر کند و سر به کوه و بیابان بگذارد. فکر می کنید چنین مردی قابل اتکا است؟ هرگز! این مرد درواقع کودکی است که ریش و سیبیل دارد و نه بیشتر. شما حاضرید همه عمر ناز یک کودک را بکشید و مراقب باشید سر و صدا و دعوا و قهر راه نیندازد؟مردهای حساس جسمی مردانی هستند که زیادی به ظاهرشان اهمیت می دهند. نگرانند پوستشان چروک شود، لباسشان لک شود یا موهایشان از فرم در بیاید. این مردها به شدت حوصله شما را سر خواهند برد. کسی مخالف نظافت و زیبایی و سلامتی نیست اما توجه افراطی یک مرد به این موارد به معنی آن است که او از جنبه های جدی تر و مردانه تر زندگی اش غافل شده. این مردان عموما در امور زنانه اطلاعات زیادی دارند و مثلا می دانند رنگ موی شما باید چه تغییری کند تا موهایتان از شرابی به ماهاگونی تبدیل شود! مرد باید درباره موضوعات زنانه که به خودش مربوط می شود (مثلا فیزیولوژی زن، یا ترکیب غذاها) قدری اطلاعات کلی داشته باشد اما لازم نیست در این امور علامه دهر باشد.

🧔🏻اين مورد رو توي دوستي يا دوران آشنايي خيلي راحت ميسه تشخيص داد، قوي باشيد ، و اگر دوست پسر يا خواستگارتون حساس بود ، وشما حرف حق زديد!يا حرف دلتون و خواسته قلبي تون رو گفتيد و اون باهاتون كات كرد!

نترسيد! 

خيلي راحت ، خدا رو شكر كنيد و شمام تركش كنيد!🧔🏻

مردهايي كه براي ازدواج مناسب نيستند: ( قسمت دوم)

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻خيلي خانوما درگير اينجور  مردها ميشن! مردهايي كه مدام با خانواده همسرشون سر چيزهاي خيلي پيش پا افتاده دعوا دارن! يا قطع رابطه هستن!

👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

⛔️مردان نق نقو:
همیشه از چیزی ناراحتند، کلافه هستند، زود بهانه می گیرند و کمتر پیش می آید چیزی باب میلشان باشد. این ها احساس قربانی بودن زیادی دارند و همیشه فکر می کنند دیگران حق آنها را خورده اند، کسی در حقشان جفا کرده یا دنیا آن طور که باید با آنها تا نکرده است. این مردها گاهی اوقات زیرآب زنی، حسادت و فضولی را هم چاشنی کارهایشان می کنند و تبدیل می شوند به یک موجود بسیار اعصاب خرد کن! ناگفته پیداست که نباید با آنها ازدواج کنید!

مرداني كه مناسب ازدواج نيستند:(قسمت دوم)

🧔🏻🧔🏻🧔🏻

چند وقت قبل ي خانوم باهوش توي ني ني سايت گفت ي پسري هست كه مدام گريه ميكنه و زاري ميكنه كه باهاش دوست بشم! ولي من حالم از اينجور مرد بد ميشه!

بعدا اين مطلب رو راجب اينجور مردها ديدم! و فهميدم اصلا مردهاي مناسبي براي ازدواج نيستن!

با مردهايي كه ضعيف هستن! ازدواج نكنيد!!!

اينجور مردها به خاطر مسايل كوچك ممكن هست كارشان را ترك كنند!( مثلا اينكه كارشان روحيه شان را خراب ميكند ، يا انها را خسته ميكند! يا احترام لازم را به انها نميگذارند)

اينجور مردها هميشه منتظر يك پست رياست ، ويك كار راحت هستند! هيچ كاري در حد و شان انها نيست!!!

⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️⛔️

مردان ضعیف:
هیچ چیز به اندازه ضعیف بودن یک مرد، باعث دلزدگی زن نمی شود. در واقع مرد ضعیف خیلی زود جایگاهش را از دست می دهد و از زندگی یک زن حذف می شود. زن ها به دنبال مردی قوی و تکیه گاه می گردند که هیچ شباهتی به مردهای ترسو، مردد و بی تکلیف و ناتوان ندارد. مردی که نتواند از خودش مراقبت کند، مردی که نتواند از همسرش حمایت کند، مرد دهن بین، مرد بی مسئولیت، مرد بی اراده و مرد سریش، نمونه هایی از مردان ضعیف هستند.

بله! حتی مردان سریش و زیادی عاشق پیشه هم ضعیف جلوه می کنند. چرا؟ چون با کوچکترین شکست عشقی و کوچکترین کم محلی خودشان را می بازند و گریه زاری سر می دهند، تهدید می کنند خودشان را خواهند کشت یا وانمود می کنند بدون حمایت و مراقبت دیگران نمی توانند به زندگی شان ادامه دهند. این مردها، برای جلب توجه هر کاری می کنند حتی ممکن است تا مدت ها با ژست عاشق شکست خورده سر کار نروند، به تغذیه شان نرسند، مریض شوند و شما را متهم کنند که آنها را به این روز انداخته اید.  این مردها معمولا تصمیمی نمی گیرند و اگر هم بگیرند، مسئولیت آن را به عهده نمی گیرند و دیگران را مسئول عواقب آن می دانند.<a href="https://www.hidoctor.ir/"> </a>

جليقه با كت بلند، مناسب دختر خانوم هايي كه قدشون خيلي كوتاه نيست...( براي خواستكاري واقعا قشنگه)

عزیزم تاپیکت عالی و مفیده  فقط من همه اینارو رعایت میکنم ولی خواستگاریام سر نمیگیرن. انشالله همه جوونامون خوشبخت و عاقبت بخیر بشن

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
عزیزم تاپیکت عالی و مفیده  فقط من همه اینارو رعایت میکنم ولی خواستگاریام سر نمیگیرن. انشالله هم ...

ممنون كه وقت گذاشتي و تاپيك رو خوندي

حتما قسمت نيست عزيز دل 

انشالله خدا بهترين رو برات در نظر داره....

تاپيك رو به زودي به روز ميكنم، با ارايش مناسب هر چهره💋😘