2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 50155 بازدید | 602 پست

و اما اونايي كه پسر دار هستين:🌹🌹🌹🌹🌹🌹

يسري گل ها هستن كه هم قيمت مناسبن هم قشنكن

مثل ژربرا 

ليسيانتوس

داوودي

ميخك

ميتونيد براي خواستگاري بار اول از اين نوع گلها بخريد كه هزينه ي خيلي زيادي رو متقبل نشيد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اگه دوس داشتيد مطالب رو و مفيد بود ختما لايك كنيد!!! تا ادامه بدم اگه بنظر تون اومد راجب اقايون ه ...

گلم من قدم کوتاهه آفرینچند مدل لباس مناسب قد کوتاه بفرساین😙من توجه کردم‌ حتی نسبت به اونایی که قدبلندتر هستم هم کوتاهتر نشون میدم 

تو تاپیکی که استارتر ناراحته، نخندیم🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم من قدم کوتاهه آفرینچند مدل لباس مناسب قد کوتاه بفرساین😙من توجه کردم‌ حتی نسبت به اونایی که قدبل ...

قدتون چقدره!؟ تيپ گلابي دارين يا سيب يا روزنامه!؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
گلم من قدم کوتاهه آفرینچند مدل لباس مناسب قد کوتاه بفرساین😙من توجه کردم‌ حتی نسبت به اونایی که قدبل ...

استارتر توی تاپیک های قبل من هست خواستگاری که برام اومد از ظاهرو شرایطم خوششون اومد ولی گفتن حیف کوتاهم کاش حد اقل همقد زن داداشش بود با اینکه من‌از اون بلندتر هستم

عزیزم تاپیکت عالی و مفیده  فقط من همه اینارو رعایت میکنم ولی خواستگاریام سر نمیگیرن. انشالله هم ...

شما متولد چه سالی هستی منم‌سر نمیگیرن 🙁

متولد دی ۶۸ هستم حس میکنم داره ازم میگذره شانس ازدواجم کمتر شده🙁

عزيزم اين سبك چون بلند و يكنواخت هست قد رو بلند و كشيده نشون ميده و باس ن رو هم نشون نميده!!!

از صندل هاي لژ دار استفاده كن،كه بلند قد تر به نظر بياي

اگه پارچه لباست رو رنگهاي خنثي مثل خاكستري ، راه راه انتخاب كني قدت رو بلد تر نشون ميده عزيزم 

قدم بین ۱۵۳ تا ۱۵۵ کمرم باریکه اما سمت پهلو و شکم و باستن یه کم پهن

قدت كوتاه هست ولي نه خيلي زياد!

واينكه ازدواج به خاطر قد سر نگيره ي كم عجيبه! و بنظرم خيلي نميتونه درست باشه!

اتفاقا دختراي قد كوتاه خيلي بغلي هستن😉😍

راجب خواستگار احمقت هم خوندم! خيلي بي لياقته همون بهتر كه رفت

سه تا توصيه بهت دارم!

١) چون قدت كوتاهه حتما حتما خودتو لاغر كن

٢)بيرون ازكفش هاي پاشنه مخفي استفاده كن

٣) بنظرم منتظر نمون خواستگار بياد، برو توي اجتماع، و مرد مورد نظرت رو خودت پيدا كن

پاشنه مخفي!

اين مدله 

واسه قد كوتاها خيلي خوبه

عزیزم زندگی رو نباید با این حرفا و بی اعتمادی شروع کرد بهتر با روانشناس و تحقیق درمورد کیسمون مطمئن ...

اتفاقا اگه خوشبین باشی بدجور تو ذوقت میخوره

احتیاط شرط عقله

همچی باید مکتوب بشه، وگرنه بلافاصله بعد از عقد ممکنه زیر خیلی هاش بزنن

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.