2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 50142 بازدید | 602 پست
بستگي داره رابطه تون با اون دختر به چه حدي رسيده خودتون بايد جو رو محك بزنيد.... جلسه اول كه صد در ...

خوب جایی که میریم همه خانواده های مذهبی هستن... البته خودمم مذهبی هستم ولی اصلا عیب نمیدونم شوخی کنم در حدی که یخمون وا شه، یا اگر به من باشه از طرف خوشم بیاد دوست دارم یه پیامک نیمه عاشقانه هم بعد از جلسه بفرستم واسش... ولی میترسم بجای جذب نتیجه عکس بده

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب جایی که میریم همه خانواده های مذهبی هستن... البته خودمم مذهبی هستم ولی اصلا عیب نمیدونم شوخی کنم ...

.

ضمنا اگر واقعا روحيات شما اين هست بايد ابرازش كنيد!

وگرنه ممكن ي همسر گيرتون بياد كه زيادي عصا قورت داده و جدي باشه!!!

مي تونيد كلامتون رو تكميل كنيد ، كه براي باز شدن يخ موجود ... بوده

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
واسه پسراچه کارکنیم ماپسرداریم

وأما اقا پسر هاي خوش تيپ!!!

👦🏻

جلسه اول خواستگاري حتما لباسي رو بپوشيد كه رسمي باشه

كت تك با شلوار ، كت شلوار يا اگه هوا گرمه پيراهن استين كوتاه و شلوار ( تنگ نباشه و فاق كوتاه! اينا واقعا اثر منفي دارن، روي دختر نه ! ولي روي خانوادش قطعا!!!)

بهتره شلوار لي نباشه....

👦🏻لطفا مسواك بزنيد، كلا نظافت شخصي....

👦🏻موهاتون رو چند روز قبل كوتاه كنيد كه مدل موهاتون جا بيفته

👦🏻حتما گل بخريد! لازم نيست گرون باشه يا عجيب غريب .! ي گل تقديمي كه دوسه شاخه رز داره كافي....

البته اگه با دختر خانوم دوست بوديد! حتما ي گل بزرگ و رو دار بخريد!!! كه تو چشم مادر دختر بياد😉

مادرا ظاهر بين تر هستن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
. ضمنا اگر واقعا روحيات شما اين هست بايد ابرازش كنيد! وگرنه ممكن ي همسر گيرتون بياد كه زيادي عصا ...

حقیقتش میخوام بدونم همچین برخوردی از نگاه خانوما چطور قضاوت میشه... درسته همه یکجور نیستن ولی میخوام بدونه همچین روحیه ای دارم بدون اینکه سوء برداشت کنه

حقیقتش میخوام بدونم همچین برخوردی از نگاه خانوما چطور قضاوت میشه... درسته همه یکجور نیستن ولی میخوام ...

روي نوع شوخيتون كار كنيد! 

بي مزه! يا زننده! يا جنسي! نباشه! متلك به حساب نياد.... و خيلي موارد ديگه

ضمنا با بزرگترها شوخي رو نكنيد! ظاهر خوبي نداره!

🧔🏻👨🏼‍🦰👱🏼‍♂️👨🏼‍🦲شايد ي اقا با ريش خيلي جذاب بشه

ي نفر با سيبيل

يكي لازم باشه همه رو از ته بزنه!

به يكي موي بلند بياد

به يكي كوتاه

و ....

فرم صورتتون رو بسنجيد كه كدوم مدل شما رو جذاب تر ميكنه!

حالا بخش مهم !

دسته کل رو حتما خودتون دستتون بگیرید!

از در که وارد میشید گل رو به مادر عروس خانم بدید ! یا به پدرشون! ( اگر برای گرفتن نیومدن ، آداب معاشرت بلد نیستن! یا خیلی غرور بی جا دارن!!! حواستون باشه)

لبخند یادتون نره!

خیلی توی چشمای همه را نزنید ! هیچکس خوشش نمیاد! بهش خیره بشن!

لطفا خودتون سعی نکنید کاراگاه بازی کنید همه جای خونه طرف رو نگاه کنید !!!( خانواده دختر حس میکنن اومدیم خونه بخرید نه دختر بگیرید، این مار رو به مادر و خواهر یا هر همراهی که دارید بسپارید)

🧒🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🧔🏻🕵🏼‍♂️🕵🏼‍♂️🕵🏼‍♂️🕵🏼‍♂️🕵🏼‍♂️🕵🏼‍♂️

اقایون داماد روی حرفاتون! نظراتتان! طرز فکرتون! خواسته هاتون از قبل فکر کنید

حرفی نزنید که دروغ باشه یا خیال پردازی یا بخوابید بعد رد کنیدش!

👩🏻‍🦰👩🏼👩🏻👩🏽👩🏿‍🦰👩🏻‍🦳👱🏼‍♀️👧🏻

اگه تپل هستید ! 

وسایزتون بزرگ هست

لباس مشکی یا تنگ نپوشید! این لباسها شما رو لاغر تر نشون نمیدن! فقط جذابیتتون رو کم میکنن....

اینو نشون میدن که شما بی اعتماد بنفسین!

پس اعتماد بنفس داشته باشید ( یا اراده کنید و لاغر شید)

چند مدل لباس برای دختر خانوم‌هایی که ایکس لارج هستن

واسه پسراچه کارکنیم ماپسرداریم

امید وارم تا اینجاش. مفید باشه!

بعد چند تا نکته می ذارم ! که چطور وقت خواستگاری بگیرید👩🏻‍🦱👵🏽

اگه سايز بزرگ هستين اين جليقه دامنها انتخابهاي خوبي هستن