2789
عنوان

بعد از زایمان میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 54 پست
شما طلاق لازم نداریشما احتیاج به یه کمکی داریتا بتونی به شوهرت نزدیک باشیبه خودت و روحیه ات برسییکی ...

خب معلومه با آمدن بچه زندگیتون تغییر کرده باید باشوهر باهم مدیریت کنید تا بچه بزرگ تر شه واز مامانی یاخواهری هم کمک بگیر همه این مرحله را می گذرانند من یادمه حتی وقت یه دستشویی راحت راهم نداشتم فرصت تنها بودن با شوهرم رانداشتم ولی به خاطر بچه هردومون تحمل کردیم باید حوصله به خرج بدید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پرستار هست که باید مورد اعتماد باشه و پول زیاد بدی منم مثل استارتر بودم هیچ کس کمکم نکرد نه خانواده ...

دقیقا برای منم هیچکس تاحالا نبوده کمکم کنه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

والله من ۳تا دارم بزرگش ۴سال و چند ماهشه

سه تا با هم گریه میکنن سه تا تشنه شون میشه سه تا با هم گشنه شون میشه برا این قضیه هم تا حالا به طلاق فکر نکردم

دو ماه کم اوردین سخته ولی یه کم مدیریت میخواد

دقیقا برای منم هیچکس تاحالا نبوده کمکم کنه

چقدرم سختهicon خدا قوت

دهن آدم صاف میشه

من که خودشون میگفتن مادر شوهر و مادر خودم که دیگه ما نمیتوانیم کمک کنیم ....

منم اصلا نگفتم دیگه چیزی اینم خودشون جلو جلو گفتن حساب کار بیاد دستم

چقدرم سخته خدا قوت دهن آدم صاف میشه من که خودشون میگفتن مادر شوهر و مادر خودم که دیگه ما نمیتوانیم ک ...

واقعا سخته بعد فکر کن ۳تا بچهicon دیگه قشنگ دهنم سرویس شده ولی خدارو شکر بازم خدا خودش کمکم کرده همیشه

دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست                             ایموجی ندارم اینجا خیلی بده 

واقعا سخته بعد فکر کن ۳تا بچه دیگه قشنگ دهنم سرویس شده ولی خدارو شکر بازم خدا خودش کمکم کرده همیشه

اره خدا خودش کمک میکنه من الان ببینیم زیر چشمم انگار مشت خورده بخاطر شبهایی که نخوابیدم الآنم خابش کمه تازه بزرگ هم شده مثلا

اره خدا خودش کمک میکنه من الان ببینیم زیر چشمم انگار مشت خورده بخاطر شبهایی که نخوابیدم الآنم خابش ک ...

چند سالشه بچت؟

من مشاورم، نیاز نیست مراجعه کنین خودم راهنماییتون میکنم، ببینین اومدن یه بچه تغییر بزرگی تو زندگیه هر دوتونه که دیگه هیچی مث قبل نخواهد شد و همه چیزتون از قبیل دخل وخرج و ساعت خواب و تایم غذا و مقدار غذا و هر چیزی که فکرشو کنین تغییر میکنه برای هر دوتون

الان همسر شما هم دچار یه بحران شده و شرایط امروز کشور ما بیشترش میکنه، اینکه جنگه، گرونیه،و یه بچه هم اومده و مسئولیتش بیشتر شده

و شاید این عدم تواناییش توی حل این بحران باعث میشه به اتاق پناه ببره

من پیشنهادم یه صحبت دو نفره و برنامه ریزیه، اونم زمانی که هر دوتون حوصله داشتین و بچه هم خواب باشه و توی آرامش کامل حل کنین این مسئله رو

چون شما خودتونم الان توی دوران بی بی بلوز یا همون غم پس از زایمان هستین و دارین دنیا رو تیره و تار و نامید کننده میبینین، صبر کنین و زود تصمیم نگیرین

تا یه تایم مناسب که جفتتون شرایط صحبت داشته باشین بتونین یه راه حل مناسب پیدا کنین چون الان پای یه بچه رو به این دنیا باز کردین و در برابرش مسئولین

همه چی درست میشه فرصت بده گلم.من سر بچه اولیم خیلی حساس بودم همممممممه ی وجودم و فکرم شده بود دخترم رفلاکس شدید و آلرژی اون گریه میکرد من گریه میکردم شیش ماهه بود شوهرم برگشت گف بخدا این بچه بزرگ میشه قیافتو تو آینه دیدی ؟ شبیه نکیر منکر شدی!!!!!

ینی تا هشت ماهگی رابطه درس درمونم نداشت باهاش اما الان بچه سومم ۳ ساله اس!

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...
پرستار هست که باید مورد اعتماد باشه و پول زیاد بدی منم مثل استارتر بودم هیچ کس کمکم نکرد نه خانواده ...

ادم بچه رو هم نتونه بسپاره

همینکه مدت کوتاه

یه شخصی بیاد لاقل تمیزکاری و اشپزی بکنه

خودش کمک بزرگیه

لاقل خانوم فقط مشکل نوزاد رو داره

بعد یه چیزیم هست

افراد قبل بچه اوردن باید واقع بین باشن

که ایا کسی هست کمکشون کنه؟

یا نتونستن

توانایی مالی دارن حداقل مدت خیلی کم

یکی صرفا جهت غذا بیادش و یه تمیزکاری ساده

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥