2789
عنوان

چند نکته که خوبه خانوما توی خاستگاری رعایت کنند!با تجربه ها بیان🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 50142 بازدید | 602 پست

اگه اندام شما سيب هست و سينه هاي بزرگ ، شانه بزرگ دارين ، يا خيلي لاغرين و يا به اصطلاح فرم روزنامه دارين اين لباس واسه شما مناسب نيست!!!!!

اين لباس مناسب كساني كه باس ن درشت دارن

و اندازه باسنشون از شانه هاشون بيشتره

و سينه هاي كوچك دارن

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

اگه اندام سيبي شكل دارين اين لباس واسه شما مناسبه 

كساني كه پايين تنه درشت دارن و گلابي هستن دامن چين دار و پليسه مناسبشون نييييست!!!

اگه خيلي لاغرين اين سبك دامن و بلوز بهتون مياد

حتما واسه دامنتون پارچه زمخت انتخاب كنيد

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اينم مناسب كساني كه با س ن ندارن.... 

يا بالاتنه شون و پايين تنه شون همه تخت و كوچك هست و لاغرن كلا!( فرم روزنامه )

اگه دوس داشتيد مطالب رو و مفيد بود

ختما لايك كنيد!!!

تا ادامه بدم

اگه بنظر تون اومد راجب اقايون هم در خواستگاري لازمه مطلب بذارم( مثل لباسشون، رفتار صحيح اقا، گل و ....)

حتما بگيد اينجا

خیلی مفیده ادامه بدین لباسا هم خیلی خوجلن

چند ول موي قشنگ براي جلو سر 

اگه موهاتون رو بيرون ميذاريد...

یه سوال دارم بعنوان خود خواستگار... اگه توی جلسه اول یا دوم وسط صحبتا شوخی کنیم دخترا ناراحت میشن؟ ...

بستگي داره رابطه تون با اون دختر به چه حدي رسيده

خودتون بايد جو رو محك بزنيد....

جلسه اول كه صد در صد غلط هست!!! چون اولين ديدار هست! 

ولي دوم ميتونيد بنا به روحيه خودتون و جو بين شما و دختر شوهي هايي در خد و حريم انجام بديد

اگه قرار هست با روسري باشيد و كمي موهاتون ديده بشه بافت جلوي سر خيلي قشنگه

حتي اگه جلو خواستگارتون بدون حجاب هم ميايين موهاي بافت هم زيبا هستن ، هممرتب و هم رسمي ! مجلسي هم نيستن(((( يا اگر فقط محارم خواستگارتون قراره بيان ببينن شما رو))))

كلا مناسب همچين جو و فضايي ميتونن باشن