2777
2789

من اریشگاهی که می رم برای اپلاسیون دائم 200هزار تومن میگیره  کل بدن  با مواد معمولی 100واقعا دیگه زورم میاد بدم به گفته خود آرایشگاه مواد گیاهی یا همن دادم به مرور موها و کم میکنه واقعا درسته یا مثل همون معمولیه فرقی نداره 

حالا آرایشگاهی پیدا کردم که فقط با مواد معمولی کار میکنه کل بدن 45

حالا میخوام ببینم اگه ارزش داره موهام کم میشه همون گرون رو برم که فقط پول معروفیت آرایشگاهشومیخوره یا نه ارزش نداره برم همون جایی که ارزون پیدا کردم با مواد معمولی.

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزم اپیلاسیون دائم اصلا چیزی از بین نمیبره فقط دیر تر در میاد به نظرم اون پولو بزار برای لیزر و کم کم هر قسمتو برو راحت میشی

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفت ساله دارم میندازم عزیزم تنها فرقشون باهم اینه که دایمی پرز هارو و موهای ریز رو یکم بهتر از معمولی میگیره و درد کمتری داره اندازه معمولی داغ نمیشه بسوزونه ولی مو رو هر دو کم میکنن ولی فقط کم نه کاملا نابود. البته دوستم خیلی قدیما که اپیل اقلا رایج نبود خودش برا خودش زیر بغلو مینداخت بعد سه چهارسال یادمه دو سه تا دونه موی خییییلی ظریف درمیومد که دیگه با دستش میکند انقد نازک بود درد نداشت دو سه تا راحت از جاش درمیومد ولی نمیدونم موادش فرق میکرده یا چی دیگه نیست اینجوری و من ندیدم

لطفا درخواست دوستی ندید