2777
2789
عنوان

شما بگین من چیکار کنم .دلم شکسته اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
مادرو پدرم از هم جدا شدن.برادرمم که از مامانم سنگ دل تره.دخترم خداروشکر حالا که شکمم بزرگتر شده خیلی ...

الحمدالله که بهترشده دخترت....عب نداره عزیزم اما به نطرمن از طریق خاله ای کسی پیامتو بهش برسون

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دلم یه جوری شده .انگار برام سخت شده که بخوام ببخشمش

بچه دومت هست؟ من الان متوجه شدم

دیگه بچه دوم تجریه داری که

من مامانم سرکار بودن زایمان دومم نمیتونستن مرخصی بگیرن

تا ظهر خودم تنها بودم شب ها هم حتی یه شب هم نموندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله که بهترشده دخترت....عب نداره عزیزم اما به نطرمن از طریق خاله ای کسی پیامتو بهش برسون

مامانم کلا با همه فامیلاش قطع ارتباط کرده واز ماهم خواسته که ارتباطی نداشته باشیم باهاشون وگرنه ناراحت میشه .منم از هیچکس خبر ندارم.تنها وغریب اینجا افتادم

سلام عزیزم به سلامتی انشاالله  .وقتی پیامتونوخوندم ناراحت شدم.چون منم مثل شما یه جاهایی از دست پدرومادرم ناراحتم.اونا هم بین من وداداشم فرق میگذارن.منم چون دخترم حساس ترم.کاش یه روز همه مامانا بفهمن همون طور که به پسرراشون وخانوادش اهمیت میدن به دختراشون هم بهابدن.

مامانم کلا با همه فامیلاش قطع ارتباط کرده واز ماهم خواسته که ارتباطی نداشته باشیم باهاشون وگرنه نارا ...

ای بابا...ولش کن پس عزیزم...اگه از لحاظ مالی برا همسزت مقدوره بگو دو سه روز اول برات پرستار بگیره

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
بچه دومت هست؟ من الان متوجه شدم دیگه بچه دوم تجریه داری که من مامانم سرکار بودن زایمان دومم نمیتون ...

اره عزیزم بچه دوممه وتجربه دارم .اگه سزارین نشم خیلی به کمک نیاز ندارم.اما الان خیلی برام سخته که مامانم یه زنگ نمیزنه لااقل حالمو بپرسه

سلام عزیزم به سلامتی انشاالله   .وقتی پیامتونوخوندم ناراحت شدم.چون منم مثل شما یه جاهایی از دس ...

اره واقعا .خیلی تو این شرایط داره بهم سخت میگذره.نمیتونم مامانمو درک کنم اصلا .تازه باوجود اینکه امروزیه اما بازم فقط پسرشو میبینه